![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ей всички Помня readind somewere около 3 седмици, или така, че Microsoft е завършващ подкрепа / актуализации за Windows XP и бях просто скитащи, ако някой може да ми кажете when.Or може да ми даде линк за да мога да разбера. Наздравици и аз включен Интернет доставчици и така не може да поискате нова парола като моя стар ISP анулирахме моя имейл адрес сметка за този профил тук .) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравей M8 това може да помогне http://www.computerworld.com/action/...icleId=9070119 но трябва време, ред е както следва XP дати 30 юни 2008 год. PC производителите спре продажба компютри с инсталиран XP. Януари 31, 2009 Microsoft спира продажбата XP като цяло. 14 април, 2009 Включване на подкрепа (свободен живея поддръжка и гаранция поддръжка) приключва. Безплатна поддръжка е ограничен към сигурността поправки. 8 април 2014 г. Всички поддръжка за XP приключва.
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| |||
| |||
| предоставящи Ви текат Service Pack 3, 8 април 2014. така не е необходимо да бъдат в бърза да се включите! |
|
| |||
| |||
| KK благодаря ти за теб помогне. |