![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem Pamatuji readind somewere asi 3 týdny nebo tak, že Microsoft je končící podpora / aktualizace pro Windows XP a já byl jen bloudění pokud někdo můžete mi říct, when.Or můžete mi dát odkaz, tak i možné zjistit. Na zdraví ai komutovaným ISP, a proto může `t požádat o nové heslo jako můj starý ISP mají zrušili moji e-mailovou adresu účtu pro daný účet zde .) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj M8 to může pomoct http://www.computerworld.com/action/...icleId=9070119 ale prý doba linky je takto XP časové osy 30. června 2008 Výrobci PC přestal prodávat počítače s XP nainstalována. Jan 31, 2009 Microsoft přestane prodávat XP úplně. 14. dubna 2009 Mainstream podpora (zdarma živá podporu a záruční podpora) končí. Volný údržba se omezuje na bezpečnostní opravy. 8. dubna 2014 Veškerá podpora XP končí.
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| poskytnete své běží s aktualizací Service Pack 3, 8. dubna 2014. takže není nutné, aby se ve spěchu na switch! |
|
| |||
| |||
| kk poděkovat jak pro vás pomoc. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Cant instalaci aktualizací systému Windows! | craiig | Operační systémy Windows | 28 | 22. října 2008 07:33 |
| Aktualizace systému Windows | quincysw | Operační systémy Windows | 7 | 20. října 2008 12:56 |
| Jak blokovat aktualizace systému Windows? | Sandra | Operační systémy Windows | 2 | 26. Září 2008 11:30 |
| Aktualizace systému Windows problém | tmockingbird | Operační systémy Windows | 8 | 28. duben 2008 04:56 |
| Ne instalaci aktualizací systému Windows | Lukee12 | Operační systémy Windows | 7 | 27. Září 2007 19:03 |
| Thread Nástroje | |
| |