μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Windows XP: Όταν η Microsoft Ολοκληρώνεται Ανανεώσεις / υποστήριξη για αυτό;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 17ης Μαΐου 2009, 09:28
Μέλος Ομάδα

Default Windows XP: Όταν η Microsoft Ολοκληρώνεται Ανανεώσεις / υποστήριξη για αυτό;

Γεια όλα
Θυμάμαι readind somewere περίπου 3 περίπου εβδομάδες πριν, ότι η Microsoft είναι λήγει υποστήριξη / ενημερώσεις για τα Windows XP και ήμουν λίγο περιπλάνηση, αν κάποιος μπορεί να μου πει when.Or μπορεί να μου δώσει μια σύνδεση έτσι μπορεί να ανακαλύψει.

Εις υγεία

Crazyhorse AKA Carl (i », μπορεί να θυμηθώ παλιό κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού μου i ενεργοποιημένο και ISP και, επομένως, μπορεί να ζητήσει `t νέο κωδικό ως παλιό μου ISP Ακυρώσαμε μου διεύθυνση email λογαριασμού για το λογαριασμό αυτό εδώ.)
Old 17ης Μαΐου 2009, 10:19
Ομάδα Δωρητών

Default Windows XP: Όταν η Microsoft Ολοκληρώνεται Ανανεώσεις / υποστήριξη για αυτό;

Γεια M8 αυτό μπορεί να βοηθήσει http://www.computerworld.com/action/...icleId=9070119 αλλά το υποτιθέμενο χρονοδιάγραμμα έχει ως εξής

XP timeline

30 Ιουνίου 2008
Κατασκευαστές υπολογιστών σταματήσει πωλούν υπολογιστές με XP.

Ιαν. 31, 2009
Η Microsoft σταματά την πώληση XP τελείως.

14 Απριλίου 2009
Mainstream Support (δωρεάν υποστήριξη και υποστήριξη της εγγύησης) τελειώνει. Δωρεάν συντήρηση περιορίζεται σε διορθώσεις ασφαλείας.

8 Απριλίου, 2014
Όλα για στήριξη XP άκρα.

Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι
Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing.

Το σύστημά μου: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Motherboard:
asus a8n SLI Deluxe
Μνήμες:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Κάρτα γραφικών (ες):
8800gts O / C
Κάρτα Ήχου:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM μονάδα_δίσκου 1xphillips dv
Υπόθεση / PSU:
700w PSU moduler
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
Monitor (ες):
22in widescreen
Operating System (s):
XP Pro
Old 17ης Μαΐου 2009, 10:20
Μέλος Ομάδα

παρέχοντας σας εκτελεί το Service Pack 3, 8 Απριλίου 2014.

έτσι δεν χρειάζεται να βρίσκονται σε βιάζεται να αλλάξουν!
Old 18ης Μαΐου 2009, 11:13
Μέλος Ομάδα

kk ευχαριστώ τόσο για σένα βοηθήσει.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.