![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
Γεια όλα
Θυμάμαι readind somewere περίπου 3 περίπου εβδομάδες πριν, ότι η Microsoft είναι λήγει υποστήριξη / ενημερώσεις για τα Windows XP και ήμουν λίγο περιπλάνηση, αν κάποιος μπορεί να μου πει when.Or μπορεί να μου δώσει μια σύνδεση έτσι μπορεί να ανακαλύψει. Εις υγεία i ενεργοποιημένο και ISP και, επομένως, μπορεί να ζητήσει `t νέο κωδικό ως παλιό μου ISP Ακυρώσαμε μου διεύθυνση email λογαριασμού για το λογαριασμό αυτό εδώ .)
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Γεια M8 αυτό μπορεί να βοηθήσει http://www.computerworld.com/action/...icleId=9070119 αλλά το υποτιθέμενο χρονοδιάγραμμα έχει ως εξής
XP timeline 30 Ιουνίου 2008 Κατασκευαστές υπολογιστών σταματήσει πωλούν υπολογιστές με XP. Ιαν. 31, 2009 Η Microsoft σταματά την πώληση XP τελείως. 14 Απριλίου 2009 Mainstream Support (δωρεάν υποστήριξη και υποστήριξη της εγγύησης) τελειώνει. Δωρεάν συντήρηση περιορίζεται σε διορθώσεις ασφαλείας. 8 Απριλίου, 2014 Όλα για στήριξη XP άκρα.
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing.
![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
|
|||
|
|||
|
παρέχοντας σας εκτελεί το Service Pack 3, 8 Απριλίου 2014.
έτσι δεν χρειάζεται να βρίσκονται σε βιάζεται να αλλάξουν! |
|
|
|||
|
|||
|
kk ευχαριστώ τόσο για σένα βοηθήσει.
|