![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Hey svima
Sjećam readind somewere oko 3 tjedna ili tako, da je Microsoft okončavajući support / ažuriranja za sustav Windows XP i sam bio u nedoumici samo ako mi netko može reći when.Or može, dajte mi link na taj način ja mogu saznati. Živjeli i ja prebacio ISP pa `t može zatražiti novu zaporku kao moj stari ISP otkazali su moju e-mail adresu za račun ovdje da računa na .)
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hi m8 ovaj svibanj pomoći http://www.computerworld.com/action/...icleId=9070119 ali je trebalo vremena linija je kako slijedi
XP Timeline June 30, 2008 PC proizvođača prestaju prodajom računala sa XP Installer. Jan 31, 2009 Microsoft prestaje prodajom XP uopce. Travanj 14, 2009 Mainstream podrška (besplatna živjeti jamstvene podrške i podrška) završava. Besplatno je ograničena na održavanje sigurnosne ispravke. April 8, 2014 Svi podršku za XP završava.
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks.
![]() My System: redden137
|
|
|
|||
|
|||
|
Pružanjem svoje trčanje Service Pack 3, 8. travanj 2014.
tako da nema potrebe da se u žurbi da se prebaci! |
|
|
|||
|
|||
|
kk hvala ti za oboje ya pomoć.
|