![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Hey all
Emlékszem readind somewere mintegy 3 hét, vagy úgy, hogy a Microsoft is támogatja bezárólag / frissítéseket a Windows XP és épp wandering, ha valaki tud mondani nekem when.Or tud adni nekem egy linket úgy tudok kitalálni. Egészségére és én kapcsolni az internetszolgáltatók, és ezért "nem kérhet új jelszót a régi ISP is törlődik az email címem teszik, hogy figyelembe itt .)
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hi m8 ez segít http://www.computerworld.com/action/...icleId=9070119 de a feltételezett idő sor a következő
XP időrendben 30. június 2008 PC-gyártók eladási stop számítógépek XP telepítését. Jan. 31, 2009 Microsoft XP eladási teljesen leáll. 14. április 2009 Mainstream (a szabadon élő támogatást és garanciális támogatás) végződik. Ingyenes karbantartás csak a biztonsági frissítések. 8. április 2014 Minden támogatást XP befejeződik.
|
|
|
|||
|
|||
|
nyújtott be fut a Service Pack 3, 8. április 2014.
így nem kell gyorsan váltani! |
|
|
|||
|
|||
|
kk is, köszönöm neked segíteni.
|