![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey all Prisimenu readind somewere apie 3 savaites, arba tiek, kad "Microsoft" baigia support / updates for Windows XP "ir" I was just wandering, jei kas nors gali pasakyti when.Or gali man duoti nuorodą, kad aš galiu sužinoti. Į sveikatą ir i ¹ IPT ir taip Can `t prašymu naują slaptažodį, kaip mano senasis IPT uždarėme savo elektroninio pašto adresą sąskaitos, kad sąskaitą čia .) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi m8 tai gali padėti http://www.computerworld.com/action/...icleId=9070119 tačiau manoma laiko eilutė yra taip XP Chronologija Birželis 30, 2008 Kompiuterių gamintojus nutraukti pardavimo kompiuterius su XP. 31 sausis 2009 Microsoft stotelių pardavimo XP apskritai. Balandis 14, 2009 Mainstream Support (nemokamai gyventi parama ir garantija paramos) tikslų. Laisvas priežiūra apsiriboja saugumo pataisymai. 8 balandis 2014 Visi XP parama baigiasi.
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| |||
| |||
| teikia savo veiklos Service Pack 3, 8 balandis 2014. todėl nereikia būti neskuba pereiti! |
|
| |||
| |||
| KK Thank you both for ya padėti. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Cant įdiegti Windows atnaujinimus! | craiig | Windows "operacinės sistemos | 28 | 22 spalis 2008 07:33 |
| Windows naujinimus | quincysw | Windows "operacinės sistemos | 7 | 20 spalis 2008 12:56 |
| Kaip blokuoti "Windows" atnaujinimus? | Sandra | Windows "operacinės sistemos | 2 | 26 rugsėjis 2008 11:30 |
| Windows naujinimus problema | tmockingbird | Windows "operacinės sistemos | 8 | Balandis 28, 2008 04:56 |
| Windows naujinimus nenustatoma | Lukee12 | Windows "operacinės sistemos | 7 | 27 rugsėjis 2007 19:03 |
| Temos įrankiai | |
| |