![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hej wszystkim Pamiętam readind somewere lub tak około 3 tygodnie temu, że Microsoft kończy support / aktualizacje dla systemów Windows XP i byłem po prostu błądzi, jeżeli ktoś może mi powiedzieć when.Or daje mi link żebym mógł dowiedzieć. Wiwaty i dostawców usług internetowych i włączony i dlatego może `t żądanie nowego hasła jak moje stare ISP zostało zlikwidowane mój adres e-mail do tego konta na konto tutaj .) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi m8 to może pomóc http://www.computerworld.com/action/...icleId=9070119 ale on czasu linia jest następująca XP czasu 30 czerwiec, 2008 Producentów komputerów zatrzymać sprzedaży komputerów z XP. Jan 31, 2009 Microsoft XP przestaje sprzedaży ogółem. 14 kwietnia 2009 Główne wsparcie (free live wsparcia i gwarancji wsparcia) kończy. Darmowy konserwacja jest ograniczona do zabezpieczeń. 8 kwietnia 2014 Wszelkie wsparcie dla XP kończy.
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| podając swoje uruchomiony dodatek Service Pack 3, 8 kwietnia 2014. więc nie należy w pośpiechu, aby przełączyć się! |
|
| |||
| |||
| kk dziękuję zarówno dla ya pomóc. |