![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei toate Îmi amintesc readind somewere despre 3 sau atât de săptămâni în urmă, pe care Microsoft este încheiată de sprijin / Actualizare pentru Windows XP si ma ratacesc daca cineva poate sa-mi spui when.Or pot să-mi dai un link ca sa ma pot afla. Noroc si am trecut de furnizorii de servicii Internet şi aşa "Nu pot solicita o nouă parolă ca vechiul meu ISP au anulat-mi adresa de e-mail pentru contul cont că pe aici .) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Max M8 acest lucru poate ajuta http://www.computerworld.com/action/...icleId=9070119 dar a trebuit timp linie este, după cum urmează XP timeline 30 iunie 2008 Producători de PC opri vanzarea de calculatoare cu XP instalat. Jan 31, 2009 Microsoft nu mai vinde XP cu totul. 14 aprilie 2009 Suport mainstream (live gratuit de sprijin şi de garanţie de sprijin) se termină. Liber de întreţinere este limitat la securitate. 8 aprilie 2014 Toate suportul pentru XP se termină.
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() Sistemul meu: redden137
|
|
| |||
| |||
| furnizarea de dvs. să fie difuzate Service Pack 3, 8 aprilie 2014. astfel încât nu trebuie să fie în grabă pentru a comuta! |
|
| |||
| |||
| kk mulţumesc atât pentru tine ajuta. |
![]() |
|
| Marcaje |