![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým Pamatuji readind somewere asi 3 týždne alebo tak, že Microsoft je končiaci servis / aktualizácie pre Windows XP a já bol len bloudění ak niekto môžete mi povedať, when.Or môžete mi dať odkaz, tak aj možné zistiť. Na zdravie ai komutovaným ISP, a preto môže `t požiadať o nové heslo ako môj starý ISP majú zrušili moju e-mailovú adresu účtu pre daný účet tu .) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj M8 to môže pomoct http://www.computerworld.com/action/...icleId=9070119 ale vraj doba linky je takto XP časovej osi 30. júna 2008 Výrobcovia PC prestal predávať počítače s XP nainštalovaná. Jan 31, 2009 Microsoft prestane predávať XP úplne. 14. apríla 2009 Mainstream servis (zdarma živá podporu a záručný servis) končí. Voľný údržba sa obmedzuje na bezpečnostné opravy. 8. apríla 2014 Všetka pomoc XP končí.
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| poskytnete svoje beží s aktualizáciou Service Pack 3, 8. apríla 2014. takže nie je nutné, aby sa v zhone na switch! |
|
| |||
| |||
| kk poďakovať ako pre vás pomoc. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Cant inštalácii aktualizácií systému Windows! | craiig | Operačné systémy Windows | 28 | 22. októbra 2008 07:33 |
| Aktualizácia systému Windows | quincysw | Operačné systémy Windows | 7 | 20. októbra 2008 12:56 |
| Ako blokovať aktualizácie systému Windows? | Sandra | Operačné systémy Windows | 2 | 26. September 2008 11:30 |
| Aktualizácia systému Windows problém | tmockingbird | Operačné systémy Windows | 8 | 28. apríl 2008 04:56 |
| Nie inštalácii aktualizácií systému Windows | Lukee12 | Operačné systémy Windows | 7 | 27. September 2007 19:03 |
| Thread Tools | |
| |