![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Hey tüm Ben somewere birisi bana öylesine i bulmak için bir bağlantı verebilir when.Or söyleyebilirim sadece göçebe olduğu XP ve Windows için yaklaşık 3 hafta kadar önce, Microsoft destek sona eriyor / güncellemeler readind hatırlıyorum. Peynir ve i ISS'lerin açık ve `eski ISS olarak yeni bir şifre talep değil bu hesap için burada e-posta adresimi hesabınızı iptal ettik .) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Merhaba M8 bu yardımcı olabilir http://www.computerworld.com/action/...icleId=9070119 ama tahmin Timne satırı aşağıdaki gibidir XP için zaman çizelgesi 30 Haziran 2008 Bilgisayar üreticilerine XP ile bilgisayar satışı durdurmak yüklü. Jan 31, 2009 Microsoft XP'nin satışı tamamen durur. 14 Nisan 2009 Genel destek (ücretsiz canlı destek ve garanti desteği) bitirir. Ücretsiz bakım güvenlik düzeltmeleri ile sınırlıdır. 8. Nisan 2014 XP için bütün destek biter.
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| |||
| |||
| için çalışan Service Pack 3, Nisan 2014 8 sağlar. Bunu gerek acele geçiş olmak için! |
|
| |||
| |||
| KK seni gerek için teşekkür yardımcı olur. |