![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Всім привіт! Я пам'ятаю readind somewere близько 3 або близько тижня тому, що Microsoft є припинення підтримки / оновлень для Windows XP, і я просто блукав, якщо хтось може сказати мені when.Or можете дати мені посилання, щоб я міг впізнати. Ура і я перейшов провайдери і т.д. Can `T запросити новий пароль, як мій старий провайдер скасував мій обліковий запис електронної пошти адреса для цього облікового запису тут .) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт M8 це може допомогти http://www.computerworld.com/action/...icleId=9070119 але передбачуваний час лінія наступне Терміни XP 30 червня 2008 Виробники ПК припинити продаж комп'ютерів з XP встановлена. 31 січня 2009 Microsoft зупиняє продаж XP в цілому. 14 квітня 2009 Mainstream Support (підтримка вільно жити і гарантію підтримки) кінцями. Безкоштовне обслуговування обмежується виправлення безпеки. 8 квітнем 2014 Всі підтримка XP закінчується.
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Надаючи свою Біг Service Pack 3, 8 квітня 2014. так не треба поспішати перейти! |
|
| |||
| |||
| KK подякувати вам за Я. допомогу. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нахиляє встановіть оновлення для Windows! | craiig | Операційні системи Windows | 28 | 22 жовтня 2008 07:33 |
| Оновлення Windows | quincysw | Операційні системи Windows | 7 | 20 жовтня 2008 12:56 |
| Як заблокувати оновлення Windows? | Сандра | Операційні системи Windows | 2 | 26 вересня 2008 11:30 |
| Оновлення Windows проблема | tmockingbird | Операційні системи Windows | 8 | 28 квітня 2008 04:56 |
| Оновлення Windows не встановлюється | Lukee12 | Операційні системи Windows | 7 | 27 вересня 2007 19:03 |
| Різьба Інструменти | |
| |