Иска ми се да етикет това по-добре, но всичко, което мога да мисля, е "много въпроси" Привет. Аз съм провеждате HP Палата dv6000 лаптоп текат Windows Vista. Снощи, започнах изпитва неуспех в различните браузъри. Те искате спре да работи. Скоро Достатъчно ми MSN Messenger и други интернет програми напусна свързване с интернет. Обадих ми ISP Техническа поддръжка линия и, като другия ми лаптоп е работил и след няколко модем тестване, те обясниха, че това е най-вероятно е овехтяха безжичен адаптер в моя лаптоп.
Друг въпрос е, ако Намерих аз отскачам ми система или да го затвори в нормален Windows, то води до синьо екран. За съжаление, текстът е много неясно на синия екран, но не мога видите товарач дъмпинг физическите данни или какво не.
Но ... аз съм в състояние да тече от безопасен режим и да използвате интернет приложение, така че съм се предположи, че те са били погрешно. Започнах snooping наоколо за моя проблем и бързо използвани Revo деинсталираща да изтрия Север и Trend програми, тъй като те може да сте били блокиране моя браузър достъп. Това е от полза. Тогава разбрал за отвличане това и този форум, така че аз съм чудите къде да отидете от тук.
Моля, помогнете! |