menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Kéž bych mohl tento štítek lepší, ale všechny můžu myslet, je "více otázek"

Reply

Thread Nástroje
Old 4. června 2009, 17:44
Nový člen skupiny

Default Kéž bych mohl tento štítek lepší, ale všechny můžu myslet, je "více otázek"

Ahoj. I am běh HP Pavillion dv6000 notebook s operačním systémem Windows Vista. Včera večer jsem začal zažívá neúspěch v mé různých prohlížečích. Měly bychom přestat pracovat. Brzy, moje MSN Messenger a jiných internetových programů ukončete připojení k internetu. Volal jsem mého ISP linku a technickou podporu, vzhledem k mé ostatní notebooku pracoval a po několika modem testování, které je vysvětleno, že to bylo pravděpodobně jen opotřebených bezdrátového adaptéru v mém notebooku.

Další otázkou jsem se když jsem rebootujte můj systém nebo ukončete jej, v normálních Windows, je vede k modré obrazovce. Bohužel, text je velmi rozmazaný na modré obrazovce, ale vidím nabíjec dumping fyzické údaje, nebo co ne.

Nicméně ... jsem schopen běžet v bezpečném režimu a použití jakékoliv internetové aplikace, tak jsem za předpokladu, že byly špatně. Začal jsem asi snooping pro můj problém a okamžitě použity zrušení Uninstaller smazat můj Norton Trend a programy, pokud by si byl můj prohlížeč blokování přístupu. To bylo neúčinné. I pak zjistil o únos toto a toto fórum, tak jsem přemýšlela, kde bych měla jít odsud.

Prosím pomozte!
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Chyba na pevný disk Bootup - "Disk Error" "Stiskněte libovolnou klávesu pro restart" ashaiba Obecné Hardware Chat 6 13. Březen 2009 15:56
Bude "Office 95" práce s "Windows XP"? Raynhawk Office & Aplikace 4 23. února 2009 17:01
Vícenásobná "to" jde o špatný notebook Razer Obecné Software Chat 4 10. srpna 2008 15:30
Nelze dát "ENABLE" fungovat "na" v BIOSu ref CD / DVD. ashmehta Notebooky, Mobily a PDA 8 17. června 2008 02:56
Laptop nezačínáme nahoru, "syntaxi" nebo "chyba disku". aechain Operační systémy Windows 5 24. ledna 2008 15:45
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.