Kéž bych mohl tento štítek lepší, ale všechny můžu myslet, je "více otázek" Ahoj. I am běh HP Pavillion dv6000 notebook s operačním systémem Windows Vista. Včera večer jsem začal zažívá neúspěch v mé různých prohlížečích. Měly bychom přestat pracovat. Brzy, moje MSN Messenger a jiných internetových programů ukončete připojení k internetu. Volal jsem mého ISP linku a technickou podporu, vzhledem k mé ostatní notebooku pracoval a po několika modem testování, které je vysvětleno, že to bylo pravděpodobně jen opotřebených bezdrátového adaptéru v mém notebooku.
Další otázkou jsem se když jsem rebootujte můj systém nebo ukončete jej, v normálních Windows, je vede k modré obrazovce. Bohužel, text je velmi rozmazaný na modré obrazovce, ale vidím nabíjec dumping fyzické údaje, nebo co ne.
Nicméně ... jsem schopen běžet v bezpečném režimu a použití jakékoliv internetové aplikace, tak jsem za předpokladu, že byly špatně. Začal jsem asi snooping pro můj problém a okamžitě použity zrušení Uninstaller smazat můj Norton Trend a programy, pokud by si byl můj prohlížeč blokování přístupu. To bylo neúčinné. I pak zjistil o únos toto a toto fórum, tak jsem přemýšlela, kde bych měla jít odsud.
Prosím pomozte! |