μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Μακάρι να μπορούσα σήμα αυτό καλύτερα, αλλά το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι "πολλαπλά θέματα"

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 4 Ιούνη 2009, 17:44
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Μακάρι να μπορούσα σήμα αυτό καλύτερα, αλλά το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι "πολλαπλά θέματα"

Γειά. Είμαι εκτελείτε ένα φορητό υπολογιστή HP Pavilion dv6000 εκτελεί τα Windows Vista. Χθες το βράδυ, άρχισα βιώνει αποτυχία μου σε διαφορετικά προγράμματα περιήγησης. Θα είχε σταματήσει να λειτουργεί. Σύντομα αρκετά, μου το MSN Messenger και άλλα προγράμματα του διαδικτύου κλείσετε τη σύνδεση με το internet. Πήρα την τεχνική υποστήριξη του ISP μου γραμμή και, λαμβάνοντας υπόψη τις άλλες μου laptop δούλευε και μετά από μερικές δοκιμές μόντεμ, εξήγησαν ότι αυτή ήταν πιθανότατα ένα φθαρεί ασύρματου προσαρμογέα στο φορητό υπολογιστή μου.

Ένα άλλο θέμα που θεωρώ ότι είναι αν επανεκκινήστε το σύστημά μου ή τη διακοπή αυτή προβλέπεται στο κανονικό Windows, που οδηγεί σε μπλε οθόνη. Δυστυχώς, το κείμενο είναι εξαιρετικά θολές για την μπλε οθόνη, αλλά μπορώ να δω τον φορτωτή ντάμπινγκ τα φυσικά ή τι δεν δεδομένων.

Όμως ... είμαι σε θέση να λειτουργούν από την ασφαλή λειτουργία και χρήση του Διαδικτύου κάθε εφαρμογή, έτσι είμαι αν υποτεθεί ότι ήταν λάθος. Ξεκίνησα Snooping γύρω μου για το θέμα και αμέσως Revo απεγκατάστασης που χρησιμοποιούνται για τη διαγραφή μου Norton και Trend προγράμματα, δεδομένου ότι ενδέχεται να έχουν κάνει το κλείδωμα μου browser πρόσβασης. Αυτό δεν μπορεί να ήταν. Τότε έμαθε σχετικά με αυτή την πειρατεία και αυτό το φόρουμ, οπότε αναρωτιέμαι εάν θα πρέπει να προχωρήσουμε από εδώ.

Παρακαλώ βοηθήστε!
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Σφάλμα εκκίνησης για Σκληρό Δίσκο - "Disk Error" "Πιέστε οποιοδήποτε πλήκτρο για επανεκκίνηση" ashaiba Γενική Συζήτηση Hardware 6 13 Μαρ 2009 15:56
Θα "Office 95" με το έργο "Windows XP"; Raynhawk Office Suites & Εφαρμογές 4 23 Φεβ 2009 17:01
Πολλαπλές "πράγματα" πάει καλά για laptop Razer Γενικά Λογισμικό Chat 4 10 Αυγ 2008 15:30
Δεν μπορεί να "επιτρέψει" λειτουργία "την" στο Bios αναφ. CD / DVD. ashmehta Laptops, Κινητά & PDA 8 17 Ιουν 2008 02:56
Laptop δεν εκκίνηση, "σύνταξη" ή "λάθος δίσκο". aechain Λειτουργικά συστήματα Windows 5 24 Ιαν 2008 15:45
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.