Volio bih mogao ovu oznaku bolje, ali svi misle da mogu je više pitanja " Zdravo. Ja sam trčanje jedan HP Paviljon dv6000 laptop sa sustavom Windows Vista. Sinoć sam počeo doživljava neuspjeh u moje različitim preglednicima. Oni bih prestati raditi. Uskoro dovoljno, moj MSN Messenger i druge programe zatvorite Internet spajate na internet. Zvao sam mog ISP-tech podršku i, s obzirom na moje druge laptop radi i nakon nekih modema za testiranje, što je objasnio da je to najvjerojatnije jedan iskecan bežični adapter na moj laptop.
Drugi problem je, ako sam ja ponovno podizanje sustava moj sistem ili pričepiti Internet dolje u normalnom Windows, ona vodi do plavog ekrana. Nažalost, tekst je vrlo mutnih na plavom zaslonu, ali Ja mogu vidjeti loader damping fizičkih podataka ili šta ne.
Međutim ... Ja sam u mogućnosti istrčati u sigurnom načinu rada i koristiti bilo koje internet aplikacija, tako da sam uz pretpostavku da su oni bili u krivu. Počela sam snooping oko moje pitanje i promptno koristi Revo Uninstaller izbrisati moj Sjever i Trend programa, kako bi ste bili moj browser blokiranjem pristupa. Ovo je bio da nema pomoći. Onda sam saznala kidnapovati o ovom i ovom forumu, pa sam pitajući se gdje sam trebao ići odavde.
Please help! |