kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Szeretném ezt a címkét is jobb, de én nem hiszem, hogy "több kérdés"

Reply

Téma eszközök
Old Június 4 2009, 17:44
Új tag Csoport

Default Szeretném ezt a címkét is jobb, de én nem hiszem, hogy "több kérdés"

Helló. Én futó HP Pavilion dv6000 laptop Windows Vista. Tegnap este kezdtem gyorsjavítást hiba az én különböző böngészőkben. Azt szeretném fog működni. Hamarosan elég, a MSN Messenger és más internetes programok quit csatlakozik az internetre. Felhívtam az én ISP technika sor, és figyelembe véve, én más laptop is működik, és azt, hogy néhány vizsgálat modem, akkor kifejtette, hogy ez nagy valószínűséggel csak elhasználódott vezeték nélküli adapter in my laptop.

Találtam egy másik kérdés is, ha én újraindíthatod rendszer vagy fogd be a szokásos Windows, azt eredményezi, hogy a kék képernyő. Sajnos, a szöveg rendkívül homályos a kék képernyő, de én is látom a loader dömping a fizikai adat-vagy mit nem.

Azonban ... tudom, hogy kifogyott a safe mode és használata minden internetes alkalmazás, így én vagyok, azt feltételezve, hogy azok hibásak. Elkezdtem szaglászás körül az én kérdés, és azonnal felhasználható Revo Uninstaller törölni én Norton és trend programok, mivel esetleg már blokkolja a böngészőm hozzáférést. Ez volt mindhiába. Aztán kiderült, mintegy megrabol ezt és ezt a fórumot, úgyhogy kíváncsi vagyok, hol kell menni innen.

Kérem, segítsen!
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Hiba a merevlemez Bootup - "Disk Error" "Nyomja meg bármelyik gombot, hogy újraindítsa" ashaiba Általános fémáru Chat 6 13. március 2009 15:56
Will "Office 95" munka "Windows XP"? Raynhawk Office & Applications 4 23. február 2009 17:01
Több "dolog" megy rossz a laptop Razer General Chat szoftver 4 10. augusztus 2008 15:30
Nem lehet "Enable" funkció a "BIOS ref CD / DVD. ashmehta Laptopok, PDA-k & Mobiles 8 17. június 2008 02:56
Laptop nem induló, "szintaxist" vagy "disk error". aechain A Windows operációs rendszerek 5 24. január 2008 15:45
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.