Szeretném ezt a címkét is jobb, de én nem hiszem, hogy "több kérdés" Helló. Én futó HP Pavilion dv6000 laptop Windows Vista. Tegnap este kezdtem gyorsjavítást hiba az én különböző böngészőkben. Azt szeretném fog működni. Hamarosan elég, a MSN Messenger és más internetes programok quit csatlakozik az internetre. Felhívtam az én ISP technika sor, és figyelembe véve, én más laptop is működik, és azt, hogy néhány vizsgálat modem, akkor kifejtette, hogy ez nagy valószínűséggel csak elhasználódott vezeték nélküli adapter in my laptop.
Találtam egy másik kérdés is, ha én újraindíthatod rendszer vagy fogd be a szokásos Windows, azt eredményezi, hogy a kék képernyő. Sajnos, a szöveg rendkívül homályos a kék képernyő, de én is látom a loader dömping a fizikai adat-vagy mit nem.
Azonban ... tudom, hogy kifogyott a safe mode és használata minden internetes alkalmazás, így én vagyok, azt feltételezve, hogy azok hibásak. Elkezdtem szaglászás körül az én kérdés, és azonnal felhasználható Revo Uninstaller törölni én Norton és trend programok, mivel esetleg már blokkolja a böngészőm hozzáférést. Ez volt mindhiába. Aztán kiderült, mintegy megrabol ezt és ezt a fórumot, úgyhogy kíváncsi vagyok, hol kell menni innen.
Kérem, segítsen! |