הלוואי שאני יכולתי תווית זה טוב יותר, אבל כל מה שאני יכול לחשוב הוא "מספר בעיות" שלום. אני מפעיל אפדן dv6000 מחשב נייד HP עם מערכת הפעלה Windows Vista. אתמול בלילה, התחלתי חווה כשלון שלי דפדפנים שונים. הם מעוניין להפסיק לעבוד. די בקרוב, שלי ב-MSN Messenger ו-Internet תוכניות אחרות להיסגר חיבור לאינטרנט. התקשרתי לספק האינטרנט שלי ואת קו תמיכה טכנית, בהתחשב אחרות הנייד שלי היה עובד אחרי כמה בדיקות של המודם, הם הסבירו כי זה היה הסיכוי הטוב ביותר של בלה מתאם אלחוטי הנייד שלי.
בעיה נוספת היא אם אני נמצא אני לאתחל את המערכת או להשתיק את זה בדרך כלל ב-Windows, זה מוביל מסך כחול. למרבה הצער, הטקסט הוא מאוד blurry על מסך כחול, אבל אני יכול לראות את הצפת השוק מטעין את הנתונים הפיזיים או מה לא.
עם זאת ... אני מסוגל להפעיל את מצב בטוח ולהשתמש בכל יישום אינטרנט, אז אני בהנחה שהם טועים. התחלתי חטטנות בסביבה שלי ואת הבעיה בהקדם המשמש Revo מסיר למחוק את Norton ו Trend תוכניות, כפי שאולי כבר חוסם לי את הדפדפן גישה. זה היה ללא הועיל. אז אני מצאתי את זה עוד על חטיפה ו פורום זה, לכן אני תוהה היכן אני צריכה ללכת מכאן.
אנא עזור! |