| Labas. Aš einu HP Pavilion dv6000 nešiojamojo kompiuterio, kuriame veikia Windows Vista. Praėjusią naktį, aš pradėjau pasireiškia nepakankamumo Mano skirtingų naršyklių. Jie nori nustoti veikti. Pakankamai greitai, mano MSN messenger ir kitos interneto programos mesti jungiantis prie interneto. Aš pašaukiau savo ISP Tech Support linija ir, atsižvelgiant į mano kiti laptop dirbo, ir po kelių modemo bandymus, jie paaiškino, kad tai greičiausiai buvo susidėvėjęs Wireless Adapter savo laptopa.
Kitas klausimas, aš rasiu tai, jei aš perkrauti mano sistemos arba uždaryti jį žemyn paprastu Windows, ji veda į mėlyname ekrane. Deja, tekstas yra labai neryškus dėl mėlyname ekrane, bet matau krautuvas dempingo fizinių duomenų arba kas ne.
Vis dėlto ... Aš galiu paleisti iš Safe Mode ir naudoti bet kokią interneto paraišką, so I'm darant prielaidą, kad jie buvo neteisūs. Aš pradėjau snooping apie mano problemą ir nedelsiant naudoti Revo Uninstaller ištrinti savo Norton ir mados programų, nes jie gali buvote mano naršyklė blokuoja prieigą. Tai buvo be jokios naudos. Tada aš sužinojau apie šį užgrobimą ir šiame forume, todėl esu sužinoti, kur turėčiau eiti iš čia.
Please help! |