mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Kaut es varētu etiķete šo labāk, bet visiem es domāju, ir "vairākus jautājumus"

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 4, 2009, 17:44
New Member Group

Default Kaut es varētu etiķete šo labāk, bet visiem es domāju, ir "vairākus jautājumus"

Sveiki. Es esmu rādīt HP Pavilion dv6000 klēpjdatora Windows Vista. Pēdējā naktī, es sāku pārdzīvo neveiksmes manā dažādās pārlūkprogrammās. Viņi vēlētos pārtraukt darbu. Drīz vien, mana MSN Messenger un citas interneta programmas pamest savienojumu ar internetu. I sauc mana ISP tehnoloģiju atbalstu līniju un, ņemot vērā manas citas klēpjdators strādāja un pēc dažiem modems testēšana, viņi paziņoja, ka šajā gadā visticamāk bija izdilis bezvadu adapteri manu portatīvo datoru.

Vēl viens jautājums, es atklāju ir, ja es reboot my sistēmai vai izslēdziet to parastā Windows, tas noved pie zilā ekrāna. Diemžēl, teksts ir ļoti izplūdis uz zilā ekrāna, bet es varu redzēt Loader dempinga fizisko datu vai to nav.

Tomēr ... es varu palaist no drošajā režīmā un izmantot visas interneta programmu, tāpēc es esmu, pieņemot, ka tie ir nepareizi. Es sāku snooping aptuveni par manu jautājumu, un tūlīt izmanto Revo atinstalētājs izdzēst savu Norton un Trend programmās, kā viņi varētu esmu bloķēt mana pārlūkprogramma piekļuvi. Tas bija veltīgi. Tad es uzzināju par nolaupīt šo un šo forumu, tāpēc es domāju, kur man jāgriežas no šejienes.

Please help!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.