rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Wish I could etykiecie tego lepiej, ale wszystko, co mogę myśleć to "wiele problemów"

Reply

Narzędzia wątku
Old 4 czerwca 2009, 17:44
Nowe państwa grupy

Witaj. Jestem uruchomienie laptopa HP Pavilion dv6000 z systemem Windows Vista. Ostatnia noc, zaczęłam przeżywa niepowodzenia w moim różnych przeglądarkach. They'd przestać działać. Na tyle wcześnie, mój MSN Messenger i innych internetowych programów zamknąć połączenia z internetem. Zadzwoniłem do mojego dostawcy technologii i linii wsparcia, biorąc pod uwagę moje inne laptop był pracy i po pewnym modemu badań, które wyjaśniły, że był to najprawdopodobniej zużyta bezprzewodowej karty w moim laptopie.

Inną kwestią jest znalazłem jeśli mój restarcie systemu lub wyłączenia go w normalnym systemie Windows, to prowadzi do niebieskiego ekranu. Niestety, tekst jest bardzo rozmyte na niebieskim ekranie ale mogę zobaczyć ładowarkowego dumpingu fizycznego danych lub co nie.

Jednak ... jestem w stanie uruchomić w trybie awaryjnym i używać dowolnej aplikacji internetowych, więc jestem przy założeniu, że były błędne. Zacząłem około Snooping dla mojego problemu i szybko wykorzystane diagnostyczny "Oberon deinstalatora usunąć moje Norton oraz Trend programy, ponieważ mogą oni been moja przeglądarka blokuje dostęp. To było nie skorzystać. I wtedy dowiedziałam się o przejęcie tego i tego forum, więc jestem zastanawiać, gdzie powinna dalej.

Prosimy o pomoc!
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.