| Witaj. Jestem uruchomienie laptopa HP Pavilion dv6000 z systemem Windows Vista. Ostatnia noc, zaczęłam przeżywa niepowodzenia w moim różnych przeglądarkach. They'd przestać działać. Na tyle wcześnie, mój MSN Messenger i innych internetowych programów zamknąć połączenia z internetem. Zadzwoniłem do mojego dostawcy technologii i linii wsparcia, biorąc pod uwagę moje inne laptop był pracy i po pewnym modemu badań, które wyjaśniły, że był to najprawdopodobniej zużyta bezprzewodowej karty w moim laptopie.
Inną kwestią jest znalazłem jeśli mój restarcie systemu lub wyłączenia go w normalnym systemie Windows, to prowadzi do niebieskiego ekranu. Niestety, tekst jest bardzo rozmyte na niebieskim ekranie ale mogę zobaczyć ładowarkowego dumpingu fizycznego danych lub co nie.
Jednak ... jestem w stanie uruchomić w trybie awaryjnym i używać dowolnej aplikacji internetowych, więc jestem przy założeniu, że były błędne. Zacząłem około Snooping dla mojego problemu i szybko wykorzystane diagnostyczny "Oberon deinstalatora usunąć moje Norton oraz Trend programy, ponieważ mogą oni been moja przeglądarka blokuje dostęp. To było nie skorzystać. I wtedy dowiedziałam się o przejęcie tego i tego forum, więc jestem zastanawiać, gdzie powinna dalej.
Prosimy o pomoc! |