| Ahoj. I am Beh HP Pavillion dv6000 notebook s operačným systémom Windows Vista. Včera večer som začal zažíva neúspech v mojej rôznych prehliadačoch. Mali by sme prestať pracovať. Čoskoro, moje MSN Messenger a iných internetových programov ukončite pripojenie k internetu. Volal som môjho ISP linku a technickú podporu, vzhľadom na moje ostatné notebooku pracoval a po niekoľkých modem testovanie, ktoré je vysvetlené, že to bolo pravdepodobne len opotrebovaných bezdrôtového adaptéra v mojom notebooku.
Ďalšou otázkou jsem se když jsem rebootujte môj systém alebo ukončite ho, v normálnych Windows, je vedie k modrej obrazovke. Žiaľ, text je veľmi rozmazaný na modrej obrazovke, ale vidím nabíjecí dumping fyzické údaje, alebo čo nie.
Avšak ... som schopný bežať v bezpečnom režime a použitie akejkoľvek internetovej aplikácie, tak jsem za predpokladu, že boli zle. Začal som asi snooping pre môj problém a okamžite použiť zrušenie Uninstaller zmazať môj Norton Trend a programy, ak by si bol môj prehliadač blokovanie prístupu. To bolo neefektívne. I potom zistil o únos toto a toto fórum, tak som premýšľala, kde by som mala ísť odtiaľto.
Prosím pomôžte! |