мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Волео бих могао ову ознаку боље, али сви мисле да могу да је више питања "

Reply

Тхреад Тоолс
Old 4. јуни 2009, 17:44
Нови члан групе

Default Волео бих могао ову ознаку боље, али сви мисле да могу да је више питања "

Здраво. Ја сам трчање један ХП Павиљон дв6000 лаптоп са системом Уиндоус Виста. Синоћ сам почео доживљава неуспех у моје различитим прегледачима. Они бих престати да раде. Ускоро довољно, мој МСН Мессенгер и друге програме затворите Интернет повезујете на интернет. Звао сам мог ИСП-тецх подршку и, с обзиром на моје друге лаптоп ради и након неких модема за тестирање, што је објаснио да је то највероватније један искецан радио адаптер на мој лаптоп.

Други проблем је, ако сам ја поново подизање система мој систем или затворити Интернет доле у нормалном Уиндоус, она води до плавог екрана. Нажалост, текст је врло мутних на плавом екрану, али Ја могу да видим лоадер дампинг физичких података или шта не.

Међутим ... Ја сам у могућности истрчати у безбедном начину рада и да користи било које интернет апликација, тако да сам уз претпоставку да су они били у криву. Почела сам сноопинг око моје питање и промптно користи Рево Унинсталлер избрисати мој Север и Тренд програма, како би сте били мој броусер блокирањем приступа. Ово је био да нема помоћи. Онда сам сазнала киднаповати о овом и овом форуму, па сам питајући се где сам требао ићи одавде.

Плеасе хелп!
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Грешка харддриве на Боотуп - "Диск Еррор" "Притисните било који тастер да бисте поново" асхаиба Генерал Хардуаре Цхат 6 13 март 2009 15:56
Ће "Оффице 95" да ради са "Уиндоус КСП"? Раынхаук Оффице & Апплицатионс 4 23 фебруар 2009 17:01
Вишеструки "ствари" идући неправда на лаптоп Разер Уопштено Софтуаре Цхат 4 10 аугуст 2008 15:30
Не може се ставити "Енабле" функција "на" у Биос реф ЦД / ДВД. асхмехта Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 8 17. јуна 2008 02:56
Лаптоп не покретање "синтаксу" или "диск еррор". аецхаин Уиндоус Оператинг Сыстемс 5 24 јануар 2008 15:45
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц