Волео бих могао ову ознаку боље, али сви мисле да могу да је више питања " Здраво. Ја сам трчање један ХП Павиљон дв6000 лаптоп са системом Уиндоус Виста. Синоћ сам почео доживљава неуспех у моје различитим прегледачима. Они бих престати да раде. Ускоро довољно, мој МСН Мессенгер и друге програме затворите Интернет повезујете на интернет. Звао сам мог ИСП-тецх подршку и, с обзиром на моје друге лаптоп ради и након неких модема за тестирање, што је објаснио да је то највероватније један искецан радио адаптер на мој лаптоп.
Други проблем је, ако сам ја поново подизање система мој систем или затворити Интернет доле у нормалном Уиндоус, она води до плавог екрана. Нажалост, текст је врло мутних на плавом екрану, али Ја могу да видим лоадер дампинг физичких података или шта не.
Међутим ... Ја сам у могућности истрчати у безбедном начину рада и да користи било које интернет апликација, тако да сам уз претпоставку да су они били у криву. Почела сам сноопинг око моје питање и промптно користи Рево Унинсталлер избрисати мој Север и Тренд програма, како би сте били мој броусер блокирањем приступа. Ово је био да нема помоћи. Онда сам сазнала киднаповати о овом и овом форуму, па сам питајући се где сам требао ићи одавде.
Плеасе хелп! |