Keşke bu daha iyi etiket olabilir, ancak tüm Bence üzerinde çok sorunları olduğunu " Merhaba. Ben HP Pavilion dv6000 dizüstü bilgisayar, Windows Vista çalışan kullanıyorum. Dün gece, benim tarayıcılarda başarısızlık yaşamaya başladı. Bu çalışmayı bırakın ediyorum. Yakında yeterli, benim MSN Messenger ve diğer internet programları internete bağlanmadan çıkın. Ben ISS teknik destek hattı denilen ve diğer dizüstü düşünüyor ve çalışıyordu bazı modemi test sonra da bu olduğunu belirtti en benim laptop kablosuz bağdaştırıcı bir eskimiş dışarı olasıdır.
Eğer benim sistem yeniden doğmuş veya normal Windows bunu kapatmaya ben buldum bir diğer konu ise, bir mavi ekran neden olmaktadır. Ne yazık ki, çok kısa mavi ekranda bulanık ama ben yükleyicinin fiziksel veri veya ne değildir damping görebilirsiniz.
Ancak ... ben güvenli modda dolmak üzere ve herhangi bir İnternet uygulamasını kullanın, böylece onlar yanlış olduğunu varsayarak yaşıyorum mümkün duyuyorum. Ben sorun için çevresindeki her şeye burnunu sokma ve başladı hemen benim kuzey ve Trend programları silmek için Revo Uninstaller kullanılan olarak Tarayıcımda erişim engelleme oldum olabilir. Bu boşuna oldu. O zaman bu ve bu forumun sızmak Ben nerede buradan gitmeliyim merak ediyorum öğrendim.
Lütfen yardım edin! |