менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Wish I Could етикетці це краще, але я думаю, може це "кілька питань"

Reply

Різьба Інструменти
Old 4 червня 2009, 17:44
Нові члени групи

Default Wish I Could етикетці це краще, але я думаю, може це "кілька питань"

Здравствуйте. Я йду HP Pavilion dv6000 ноутбуці під управлінням Windows Vista. Минулої ночі я почав зазнавати невдачі в моїх різних браузерах. Вони б не працювати. Досить скоро моя MSN Messenger і інші програми, інтернет вийти підключення до Інтернету. Я зателефонував своєму провайдеру технічної лінії підтримки, і з огляду на мій ноутбук працює, і після деяких модемів тестування, вони пояснили, що це, швидше за все, зношені бездротового адаптера в моєму ноутбуці.

Ще одне питання, я знайшов це, якщо я перезавантаження системи або закрити його в нормальний Windows, це призводить до синього екрану. На жаль, текст є надзвичайно розпливчастим на синьому екрані, але я бачу, навантажувач поховання фізичні дані або які ні.

Однак ... Я можу бігти з безпечного режиму і використовувати будь-яку інтернет-додатків, тому я припускаю, що вони помилялися. Я став нишпорили для мого запитання і оперативно використовувати Revo Uninstaller видалити мій Нортон і Trend програмах, оскільки вони можуть вже був мій браузер блокує доступ. Це було безрезультатно. Потім я дізнався про це і викрадення цьому форумі, так Мене цікавить, де я повинен йти.

Будь ласка, допоможіть!
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Обсяги жорстких дисків помилка при завантаженні - "помилка диска" "Натисніть будь-яку клавішу, щоб перезапустити" ashaiba Генеральний обладнання чат 6 13 березня 2009 15:56
Чи буде "Офіс 95" працювати з "Windows XP"? Raynhawk Office Suites & Застосування 4 23 лютого 2009 17:01
Кілька "речей" Going Wrong на ноутбуці Razer General Software чат 4 10 серпня 2008 15:30
Не можу поставити "Enable" функція "на" в Bios Ref CD / DVD. ashmehta Ноутбуки, КПК & Mobiles 8 17 червня 2008 02:56
Ноутбук не починаєте, "Синтаксис" або "помилка диска". aechain Операційні системи Windows 5 24 січня 2008 15:45
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.