Wish I Could етикетці це краще, але я думаю, може це "кілька питань" Здравствуйте. Я йду HP Pavilion dv6000 ноутбуці під управлінням Windows Vista. Минулої ночі я почав зазнавати невдачі в моїх різних браузерах. Вони б не працювати. Досить скоро моя MSN Messenger і інші програми, інтернет вийти підключення до Інтернету. Я зателефонував своєму провайдеру технічної лінії підтримки, і з огляду на мій ноутбук працює, і після деяких модемів тестування, вони пояснили, що це, швидше за все, зношені бездротового адаптера в моєму ноутбуці.
Ще одне питання, я знайшов це, якщо я перезавантаження системи або закрити його в нормальний Windows, це призводить до синього екрану. На жаль, текст є надзвичайно розпливчастим на синьому екрані, але я бачу, навантажувач поховання фізичні дані або які ні.
Однак ... Я можу бігти з безпечного режиму і використовувати будь-яку інтернет-додатків, тому я припускаю, що вони помилялися. Я став нишпорили для мого запитання і оперативно використовувати Revo Uninstaller видалити мій Нортон і Trend програмах, оскільки вони можуть вже був мій браузер блокує доступ. Це було безрезультатно. Потім я дізнався про це і викрадення цьому форумі, так Мене цікавить, де я повинен йти.
Будь ласка, допоможіть! |