![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Съжалявам, ако съм акустична взискателните ^ ^ Просто за да поръчам някои части и Не знам на какво да отида с ... надявам и момчета, може да ми помогнете тя ще се използва главно за игри Im момента използва 2GB на овен Основно .... 32bit или 64 битов? XP проформа или Vista Ultimate Не мога да си ръце на XP про 64bit за £ 50 но Im confuseled! харесвам помагам Благодаря предварително craiig / / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ако не са над 3 участия на овена, защо притеснява с кавга за справяне с намирането неща съвместим с 64 битов (шофьори, Av, и т.н.)?
Що се отнася XP срещу Vista, всичко зависи от това, което вие искате. Аз тичам Vista Ultimate, но аз стигам до много проблеми, повечето от които са били smoothed като течение на времето, но това е изцяло от вас. Бих кажа XP е мястото, където трябва да отида. Въпреки това, ако отидете да 64bit, Vista x64 е много приятелски прегледи, отколкото XP x64 Моята система: hAvAAck Build 3
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| TBH, всеки нов компютър трябва да се изпълняват Vista сега. Има много по-малко проблеми с нея и така са налице. 32 / 64 битов са само личен избор. 64 е бъдещето, и подкрепа, за получаване на много по-добре, но много програми все още има проблеми с него. Предлагам ви избере изглед 32 късче. 32 битова само ще подкрепят около 3 гигабайта RAM все пак.
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Бързо време се превръща в реална болка, много бързо ... | cheesepuff | Мултимедия & Codecs | 2 | 19 Юни 2008 10:42 |
| Имам нужда от малко помощ за изграждане на този компютър отговор необходими най-скоро | Cew27 | Общи Хардуер Чат | 29 | 10 Март 2008 13:48 |
| Бърз отговор не работи | evilfantasy | Общността Новини & Чат | 3 | 11 Feb 2008 12:38 |
| Имате нужда от много бърз отговор, прегряване! | Eltocliousus | Общи Хардуер Чат | 8 | 20 януари 2008 10:17 |
| Нишка Инструменти | |
| |