![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Promiň, pokud i zvuk náročné ^ ^
Jen o to Aby nějaké díly a i dont vědět, co se na nás obrátit s ... Doufají, u chlapů mohlo dej mi ruku jej budou používat hlavně pro hraní her im právě používáte 2GB RAM podstatě .... 32bit nebo 64 bit? XP Pro nebo Vista Ultimate Můžu mé ruce na xp pro 64bit za 50 liber ale im confuseled! prosím pomozte Thanks in advance craiig / / |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nemáte-li v průběhu 3 koncerty z berana, proč se obtěžovat s útrapy zabývající se najít věci, kompatibilní s 64 bit (ovladače, AV, atd.)?
Pokud jde o XP vs Vista, to vše závisí na tom, jaké budete chtít. Vedu Vista Ultimate, ale jsem běžet do mnoha problémy, z nichž většina byla vyhlazený jako čas jde dál, ale to je zcela na vás. Já bych řekl XP, kde byste měli jet. Nicméně, když si jdou 64bit, Vista x64 má mnohem příznivější hodnocení než XP x64 Můj systém: hAvAAck Kompiluje 3
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tbh, každý nový počítač by měl být spuštěn Vista nyní. Existuje mnohem méně problémů s ním hned potom tam byli.
32 / 64 bit je jen osobní volby. 64 je budoucnost, a podporovat je dostat mnohem lépe, ale mnoho programů stále mají problémy s ní. Doporučuji vám zvolit Vista 32 bit. 32 bit bude podporovat pouze asi 3 GB RAM ačkoli.