![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Συγγνώμη αν θ ήχου απαιτητικό ^ ^ ώστε να αφορά μόνο ορισμένα μέρη και i dont ξέρει τι os να πάει με ... παιδιά θα μπορούσαν να ελπίζουν και να μου δώσετε ένα χεράκι θα χρησιμοποιείται κυρίως για gaming im σήμερα με τη χρήση των 2GB RAM βασικά .... 32bit ή 64 bit; XP Pro ή Vista Ultimate Μπορώ να πάρω τα χέρια μου σε XP Pro 64bit για £ 50 αλλά im confuseled!! Παρακαλώ βοηθήστε ευχαριστώ εκ των προτέρων craiig / / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| αν δεν έχετε πάνω από 3 συναυλίες του κριού, γιατί με ενοχλεί η ταλαιπωρία που ασχολούνται με την εξεύρεση των πραγμάτων συμβατές με 64 bit (οδηγοί, av, κλπ);
Όσον αφορά xp vs Vista, όλα εξαρτώνται από την οποία θέλετε. I run Vista Ultimate, αλλά έχω συναντήσει πολλά προβλήματα, τα περισσότερα των οποίων έχουν εξομαλυνθεί ορίζονται με την πάροδο του χρόνου, αλλά αυτό είναι εντελώς από εσάς. Είχα πει XP είναι όπου πρέπει να φύγουμε. Ωστόσο, αν το κάνετε πηγαίνετε 64bit, vista x64 έχει πολύ φιλικότερο σχόλια από XP x64 Το σύστημά μου: hAvAAck Κατασκευάστηκε 3
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| TBH, κάθε νέο υπολογιστή, θα πρέπει να τρέχει Vista τώρα. Υπάρχουν πολλά προβλήματα με λιγότερο τώρα υπήρχαν τότε. 32 / 64 bit είναι απλά μια προσωπική επιλογή. 64 είναι το μέλλον, και η στήριξη γίνεται πολύ καλύτερο, αλλά πολλά προγράμματα εξακολουθούν να έχουν προβλήματα με αυτό. Προτείνω να επιλέξουν Vista 32 bit. 32 bit θα υποστηρίξει μόνο περίπου 3 gigabytes μνήμη RAM όμως.