![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Bocs, ha megbízható igényes ^ ^ csak azért, hogy bizonyos részeit, és én dont tud mit os megyek ... abban a reményben, u guys adhatna nekem egy kézből ez elsősorban a szerencsejáték im Jelenleg 2GB RAM Alapvetően .... 32bit vagy 64 bit? XP Pro, vagy Vista Ultimate Tudok én kézzel XP Pro 64bit for £ 50 de im confuseled! kérem, segítsen thanks in advance craiig / / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ha nincs több, mint 3 koncertek RAM, minek is a probléma kezelésére a megállapítás dolog összeegyeztethető 64 bit (járművezetők, av, stb)?
Ami xp vs vista, hogy minden attól függ, milyen akarsz. Én vezetem Vista Ultimate, de már fut a problémákkal, amelyek legtöbbje nem simított el az idő megy, de ez teljesen rajtad múlik. Én azt mondanám, XP, ahova kell. Mindazonáltal, ha nem megy 64bit, Vista x64 sokkal barátságosabb véleménye, mint XP x64 My System: hAvAAck Build 3
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| TBH, minden új számítógép kell futó Vista most. Sok kisebb problémák most ott volt. 32 / 64 bit csak egy személyes választás. 64 pedig a jövőben, és támogatásra van sok jobb, de sok program még mindig gondjaid vannak vele. Azt javasoljuk, hogy válassza a Vista 32 bites. 32 bites lesz csak körülbelül 3 GB RAM van.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Quick Time válik igazi fájdalom, nagyon gyors ... | cheesepuff | Multimédia és kodekek | 2 | 19. június 2008 10:42 |
| Kell egy kis segítség, hogy ez a válasz db szükséges ASAP | Cew27 | Általános fémáru Chat | 29 | 10. március 2008 13:48 |
| Gyors válasz nem működik | evilfantasy | Közösségi Hírek & Chat | 3 | 11. február 2008 12:38 |
| Need nagyon gyors válasz túlfűtést! | Eltocliousus | Általános fémáru Chat | 8 | 20. január 2008 10:17 |
| Téma eszközök | |
| |