![]() |
|
| |||
| |||
| מצטער אם אני נשמע בדרישה ^ ^ רק לסדר כמה חלקים ואני יודע מה OS dont ללכת עם ... חבר 'ה מקווה U יכול לתת לי יד היא תהיה בשימוש בעיקר עבור משחקים כרגע משתמש IM 2GB של ראם בעצם .... 32bit או 64 ביט? XP Pro או Vista Ultimate אני יכול להשיג לי את הידיים על XP Pro 64bit עבור £ 50 אבל IM confuseled! אנא עזור תודה מראש craiig / / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם אין לך מעל 3 gigs של רם, למה לטרוח עם בעיות של התמודדות עם מציאת דברים תואמת 64 סיביות (נהגים, באב, וכו ')?
ככל XP vs Vista, זה הכל תלוי בה אתה רוצה. אני להריץ Vista Ultimate, אבל אני שביצענו לתוך בעיות רבות, רוב אשר היו smoothed החוצה עם הזמן הולך, אבל זה לגמרי תלוי בך. אני רוצה לומר XP הוא המקום שבו אתה צריך ללכת. עם זאת, אם אתה הולך לעשות 64bit, Vista x64 יש הרבה ביקורות friendlier מ XP x64 המערכת שלי: hAvAAck בניית 3
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| TBH, כל מחשב חדש יש לפעול Vista כעת. יש הרבה פחות בעיות עם זה עכשיו אז היו שם. 32 / 64 ביט הן רק בחירה אישית. 64 זה העתיד, ותמיכה מתחיל הרבה יותר טוב אבל עדיין יש תוכניות רבות בעיות עם זה. אני מציע לך לבחור Vista 32 סיביות. 32 ביט תומך רק כ -3 ג 'יגה בייט של זיכרון RAM למרות.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מהיר זמן נהיה ממש כאבים, ממש מהר ... | cheesepuff | מולטימדיה רכיבי Codec | 2 | 19th יוני 2008 10:42 |
| צריך קצת עזרה לבנות את הצורך PC תגובה בהקדם האפשרי | Cew27 | כללי חומרה צ 'אט | 29 | -10 מרץ 2008 13:48 |
| תגובה מהירה לא עובד | evilfantasy | קהילה חדשות וצ 'אטים | 3 | 11th פברואר 2008 12:38 |
| צריך תגובה מהירה מאוד, overheating! | Eltocliousus | כללי חומרה צ 'אט | 8 | 20 ינואר 2008 10:17 |
| שרשרת כלים | |
| |