![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Atsiprašau, jei aš garso reikliausių ^ ^ tik apie užsisakyti dalys ir I dont know what OS eiti su ... tikiuosi ir vaikinai, galėtų duoti man ranką tai iš esmės bus naudojami žaidimų im metu naudoja 2GB RAM esmės .... 32bit ar 64 bit? XP Pro arba Vista Ultimate galiu gauti savo rankas ant XP Pro 64bit už £ 50 but im confuseled!! Please help Thanks in advance craiig / / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei jūs neturite nei 3 koncertai RAM, kodėl nerimauti su Kovos su atradimo suderinamas su 64 bitų (vairuotojai, AV, tt), vargo?
Kiek XP vs Vista, viskas priklauso nuo to, kurį norite. Paleisti Vista Ultimate, bet aš paleisti į daugelį problemų, kurių dauguma buvo raukšlė Ilgainiui, bet tai visiškai priklauso nuo jūsų. Norėčiau pasakyti, XP, kur reikia eiti. Tačiau jei jums eiti 64bit, Vista x64 yra daug patogiau Apžvalgos nei XP x64 Mano sistema: hAvAAck Build 3
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| TBH, bet nauju kompiuteriu turėtų būti pradėta Vista dabar. Yra daug mažiau problemų dabar tada nebuvo. 32 / 64 bit yra tik asmeninio pasirinkimo. 64 ateities, ir remti vis daug geriau, bet daugelis programų vis dar kyla problemų su juo. Siūlyčiau pasirinkti Vista "32 bitų. 32 bitų palaiko tik apie 3 GB RAM nors.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Quick Time tampa realus skausmas, labai greitai ... | cheesepuff | Multimedia & Codecs | 2 | Birželis 19, 2008 10:42 |
| Reikia šiek tiek padėti sukurti šio kompiuterio atsakymo reikia ASAP | Cew27 | General Hardware Chat | 29 | Kovas 10, 2008 13:48 |
| Greitas atsakymas neveikia | evilfantasy | Community News & Chat | 3 | 11 vasaris 2008 12:38 |
| Reikia labai greito atsakymo, perkaitimas! | Eltocliousus | General Hardware Chat | 8 | 20 sausis 2008 10:17 |
| Temos įrankiai | |
| |