![]() |
|
| |||
| |||
| sorry ja es skaņu pieprasot ^ tikai par to, lai uz dažām daļām un Nezinu ko os iet ar ... cer u guys varētu man rokas tas galvenokārt paredzēts izmantot spēļu im pašlaik izmanto 2 GB RAM Pamatā .... 32bit vai 64 bitu? XP Pro vai Vista Ultimate es varu saņemt savu roku uz xp pro 64bit par £ 50 bet im confuseled!! please help Thanks in advance craiig / / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ja jums nav nekā 3 gigs RAM, kādēļ apgrūtināt ar apgrūtinājumus, risinot atrast lietas, par saderīgu ar 64 bitu (šoferi, av, utt)?
Ciktāl xp vs vista, tas viss ir atkarīgs no kuras vēlaties. Palaist Vista Ultimate, bet es esmu uzskriet daudzas problēmas, kas lielākoties ir izlīdzinātas, kā laika gaitā, tomēr tas, kas ir pilnībā atkarīgs no jums. Es teiktu, ka XP ir vieta, kur jums jāiet. Tomēr, ja jums iet 64bit, Vista x64 ir daudz draudzīgāka vērtējumus nekā x64 XP Mana sistēma: hAvAAck Build 3
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| TBH, jebkura jauna Datora darbināt Vista tagad. Ir daudz mazāk problēmu ar to tagad, tad tur bija. 32 / 64 bit ir tikai personiskā izvēle. 64 ir nākotne, un atbalsts kļūst daudz labāk, bet daudzas programmas joprojām ir problēmas ar to. Mēs iesakām jums izvēlēties Vista 32 bitu. 32 bitu tikai atbalstīt aptuveni 3 Gigabaiti RAM though.