![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| sorry if i dźwięku wymagających ^ ^ tylko na zamówienie niektórych części i ja dont znać co się z nami ... nadzieję, że u facetów może mi pomóc będzie on wykorzystywany głównie w grach im używasz 2GB RAM zasadniczo .... 32-bitowe lub 64-bitowe? XP Pro lub Vista Ultimate Mogę moje ręce na XP Pro 64bit za £ 50 ale im confuseled! please help thanks in advance craiig / / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli nie masz ponad 3 gigabajtów pamięci RAM, po co z kłopotów ze znalezieniem postępowania rzeczy zgodny z 64-bitowych (kierowcy, av, itp)?
Jeśli chodzi o XP vs Vista, to wszystko zależy od tego, które chcesz. Uruchomić Vista Ultimate, ale ja już się w wielu problemów, z których większość została wygładza się jako czas idzie, ale to całkowicie do Ciebie. I'd say XP gdzie iść. Jednak jeśli nie wykracza 64bit, Vista x64 ma znacznie bardziej przyjazne niż opinii XP x64 My System: hAvAAck Build 3
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| TBH każdy nowy komputer powinien być uruchomiony Vista teraz. Istnieje wiele mniej problemów ze teraz to nie było. 32 / 64 bit to tylko osobistego wyboru. 64 jest w przyszłości, a także wsparcie staje się o wiele lepiej, ale wiele programów nadal mają problemy z nim. Proponuję wybrać Vista 32-bitowa. 32-bitowe będzie tylko około 3 GB pamięci RAM though.
![]() |
|
| Zakładki |