![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Îmi pare rău dacă i sunet exigente ^ ^ doar pe cale de a comanda anumite părţi şi i dont know ce sistem de operare pentru a merge cu ... sperând u băieţi ar putea să-mi dai o mână de ajutor ea va fi folosită în principal pentru jocuri im în prezent, folosind 2GB de RAM Practic .... 32bit sau 64 biţi? XP Pro sau Vista Ultimate Pot sa pun mana pe XP Pro 64bit de £ 50 dar im confuseled!!!! Vă rugăm să ajute multumesc anticipat craiig / / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă nu aveţi peste 3 gigs de RAM, de ce deranjez cu hassle de a face cu găsirea de lucruri compatibil cu 64 biţi (driver-e, av, etc)?
În măsura în care este XP vs Vista, totul depinde de ceea ce vrei tu. Am rulat Vista Ultimate, dar l-am rulat în multe probleme, dintre care majoritatea au fost lins ca timpul trece, dar care este complet până la tine. Aş spune XP este în cazul în care ar trebui să plec. Cu toate acestea, dacă nu merge 64bit, Vista x64 are mult mai prietenos revizuiri decât XP x64 Sistemul meu: hAvAAck Build 3
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| TBH, orice calculator nou ar trebui să ruleze Vista acum. Există multe probleme cu mai puţin, acum au existat atunci. 32 / 64 bit sunt doar o alegere personală. 64 este de viitor, precum şi obţinerea de sprijin este mult mai bine, dar multe programe au încă probleme cu el. Iti sugerez sa alege Vista 32 bit. 32 bit va sprijini numai circa 3 gigaocteţi de RAM totusi.
![]() |
|
| Marcaje |