![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Prepáč, ak i zvuk náročné ^ ^ Len o to aby nejaké diely a i dont vedieť, čo sa na nás obrátiť s ... Dúfajú, u chlapov mohlo dej mi ruku ho budú používať hlavne na hranie hier im práve používate 2GB RAM podstate .... 32bit alebo 64 bit? XP Pro alebo Vista Ultimate Můžu mojej ruky na xp pro 64bit za 50 libier ale im confuseled! prosím pomôžte Thanks in advance craiig / / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemáte-li v priebehu 3 koncerty z barana, prečo sa obťažovať s utrpenie zaoberajúce sa nájsť veci, kompatibilný s 64 bit (ovládače, AV, atď)?
Pokiaľ ide o XP vs Vista, to všetko závisí na tom, aké budete chcieť. Vedu Vista Ultimate, ale som plynúť do mnohých problémov, z ktorých väčšina bola vyhladenie ako čas ide ďalej, ale to je úplne na vás. Já bych řekl XP, kde by ste mali ísť. Avšak, keď si idú 64bit, Vista x64 má oveľa priaznivejšie hodnotenie ako XP x64 Môj systém: hAvAAck Kompiluje 3
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tbh, každý nový počítač by mal byť spustený Vista teraz. Existuje oveľa menej problémov s ním hneď potom tam boli. 32 / 64 bit je len osobné voľby. 64 je budúcnosť, a podporovať je dostať oveľa lepšie, ale mnoho programov stále majú problémy s ňou. Odporúčam vám vybrať Vista 32 bit. 32 bit bude podporovať len asi 3 GB RAM hoci.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Quick Time stáva skutočnou bolesť, naozaj rýchlo ... | cheesepuff | Multimedia & Kodeky | 2 | 19. júna 2008 10:42 |
| Potrebujú trochu pomôcť budovať túto odpoveď ks potrebné ASAP | Cew27 | Všeobecné Hardware Chat | 29 | 10. marca 2008 13:48 |
| Rýchle Odpovedať nefunguje | evilfantasy | Spoločenstva Novinky a chat | 3 | 11. februára 2008 12:38 |
| Potreba veľmi rýchle odpovede, prehriatia! | Eltocliousus | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 20 január 2008 10:17 |
| Thread Tools | |
| |