![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| извињавамо се ако сам звук захтјевна ^ ^ само да наручите неки делови и ја донт кноткле шта се за ос ... нади у момачки могао дајте ми руку то ће бити углавном користи за гаминг им тренутно користите 2ГБ РАМ-а основи .... 32бит или 64 бита? ксп про или Виста Ултимате ја могу добити моје руке на КСП Про 64бит за 50 £ али им цонфуселед! угодити помоћ Тханкс ин адванце цраииг / / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ако немате више од 3 наступе РАМ-а, зашто се гњавити са саплитања са проналажењу ствари компатибилне са 64 битни (дривер, ав, итд)?
Сто се тице КСП вс Виста, то све зависи о томе шта желите. ЈА трчање видик коначан, али сам утрчати многе проблеме, од којих су већина биле изглађен као време пролази, али то је у потпуности зависи о вама. Хтео је рећи КСП где треба ићи. Међутим, ако то иде 64бит, Виста кс64 има много фриендлиер рецензије од КСП кс64 Мы Сыстем: хАвААцк Буилд 3
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ТБХ, свако ново рачунар треба бити трчање Видик сада. Има много мање проблема са њом па сада било. 32 / 64 битни су само лични избор. 64 је будућност, и подршка је све много боље, али многе програме и даље имати проблема са њом. Предлажем да се одлучите Виста 32 бита. 32 битну подршку ће само око 3 гигабајта РАМ-а ипак.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Куицк Тиме постаје прави боли, јако брзо ... | цхеесепуфф | Мултимедија и кодеци | 2 | 19. јуна 2008 10:42 |
| Требам малу помоћ у изградњи овог пц потребан одговор АСАП | Цеу27 | Генерал Хардуаре Цхат | 29 | 10 март 2008 13:48 |
| Куицк Реплы Нот Уоркинг | евилфантасы | Цоммуниты Неус & Цхат | 3 | 11 фебруар 2008 12:38 |
| Требате јако брз одговор, прегрејавања! | Елтоцлиоусус | Генерал Хардуаре Цхат | 8 | 20 јануар 2008 10:17 |
| Тхреад Тоолс | |
| |