![]() |
|
| |||
| |||
| üzgünüm Eğer ses talep ^ ^ sadece bazı parçalar ve i için ne gitmek OS bilmiyorduysanız ... Bana bir el verebilir U çocuklar umut Genellikle oyunlar için kullanılan olacak Şu anda 2GB RAM kullanarak sohbet temel .... 32bit veya 64 bit? XP Pro veya Vista Ultimate Ben XP £ 50 yanlısı 64bit ellerimi alabilirsiniz ama confuseled Sohbet! lütfen yardım şimdiden teşekkürler craiig / / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer RAM 3 indir, üzerinde niçin 64 bit (sürücüler, av, vb) ile uyumlu bulgu ele için çaba sarf ile rahatsız yoksa?
Üzerinde istediğiniz gibi çok XP Vs Vista olarak, tüm bağlıdır. Ben Vista Ultimate çalıştırdığınızda, ama pek çok sorunun girmek sonra, çoğu zaman olarak smoothed edilmiştir devam ediyor, bu tamamen size bağlı. Ben XP nereye gitmeli olduğunu söylemek istiyorum. Ancak eğer 64bit mı, Vista x64 XP x64 daha kolay değerlendirmeleri var Benim Sistemi: hAvAAck Yapı 3
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| TBH, herhangi bir yeni bilgisayar artık Vista çalıştıran olmalıdır. Bir çok az bir sorun şimdi sonra vardı vardır. 32 / 64 bitlik yalnızca kişisel bir seçimdir. 64 geleceği, ve destek çok daha iyi ama olmaktadır programlar hala sorun var. Senin Vista 32 bit seçmenizi öneririz. 32 bit de sadece RAM hakkında 3 gigabayt destekleyecektir.
![]() |
|
| Bookmarks |