![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Вибачте, якщо я звук вимагаючи ^ ^ майже на замовлення деяких частинах і я не знаю какой ОС піти з ... сподіваючись U хлопці могли дати мені руку вона буде в основному використовуватись для ігор В даний час використання IM 2 Гб ОЗУ основному .... 32bit чи 64 біт? XP Pro або Vista Ultimate Я можу отримати мої руки на XP Pro 64bit за £ 50 І. confuseled но!! Будь ласка, допоможіть Спасибо заранее craiig / / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ви не більше 3 гігабайтами оперативної пам'яті, навіщо з розгляду клопоту з пошуком речей сумісна з 64-бітної (водії, А.В., і т.д.)?
Що стосується Vista XP В.С., все залежить від якої ви хочете. Я біжу Vista Ultimate, но я наштовхнулися на безліч проблем, більшість з яких були згладжені з плином часу, але це цілком залежить від вас. Я б сказав, XP де ви повинні йти. Однак, якщо Ви дійсно 64bit, Vista x64 має набагато зручніше, ніж відгуки XP x64 Моя система: hAvAAck Build 3
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ТБХ, будь-який новий комп'ютер повинен бути запущений Vista зараз. Є багато менше проблем з ним зараз, то там було. 32 / 64 біт тільки особистим вибором. 64 це майбутнє, і підтримка стає набагато краще, але багато програм все ще є проблеми з нею. Я пропоную вам вибрати Vista 32 бита. 32 біт буде підтримувати тільки близько 3 гігабайти оперативної пам'яті, хоча.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Швидкий час стає все більш реальною, дуже швидко ... | cheesepuff | Мультимедіа & кодеки | 2 | 19 червня 2008 10:42 |
| Знадобиться допомогу, щоб побудувати цей ПК необхідно відповісти ASAP | Cew27 | Генеральний обладнання чат | 29 | 10 березня 2008 13:48 |
| Швидкий відповідь не працює | evilfantasy | Community News & чат | 3 | 11 лютого 2008 12:38 |
| Потрібно дуже швидко відповісти, перегрів! | Eltocliousus | Генеральний обладнання чат | 8 | 20 січня 2008 10:17 |
| Різьба Інструменти | |
| |