![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj kluci,
Vím, že základy, jako je práce s procesory x64, x64 a ovladače jsou zapotřebí - ale proč jsou x64 ovladače a programy zapotřebí? Slibuji co jsem četl, že na Wikipedii x64 verze mají jakýsi emulátor v nich emulovat x86 (32 bit) systémy, tak určitě x64 programy a ovladače nejsou potřeba? stačí použít x86? Díky, že jste si udělali čas na vysvětlování! Můj systém: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Err, 64bit ovladače jsou psány odemknout 64bit funkce.
| |||
| |||
| Ahhh ok. Ale co když je tam kus hardwaru, který nemá x64 ovladače? Například DVD nebo Wireless PCI karty? Také potřebuji speciální x64 hry, programy, atd.? V podstatě jsem sussing, zda jít Vista Ultimate x86 na x64 Vista Ultimate. |
|
| |||
| |||
| Všechno potřebuje řidič, když není možné získat 64bitové ovladače pro hardware nebude fungovat. 64bit OS je potřeba 64bit ovladače ale naštěstí spustit 32bit games / software. |
|
| |||
| |||
| Takže bych měl instalovat 64 bit OS, pak ovladače stáhnout z internetových stránek výrobce a nainstalovat? |
|
| |||
| |||
| Já bych se ujistil, 64bit ovladače jsou dostupné pro váš hardware první. Tedy ano, budete si muset nainstalovat OS před instalací ovladačů. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud máte maloobchodní verze, je dodáván s 32 bit a 64 bit v balení. Takže pokud vám to nebude fungovat s 64 bit, můžete vždy znovu nainstalovat jako 32-bit
| |||
| |||
| Ve skutečnosti, že je správné - ale jsem šel k vám OEM verzi kvůli cenovému rozdílu a můžu držet můj nový disk pořadí ve stejnou dobu! |
|
| |||
| |||
| Osobně bych jít 32bit, je lépe podporován a 64bit není používán softwarem a herní tvůrci ATM. |
|
| |||
| |||
| ale je abbility mít více RAM stojí s 64 bit? Nebo můžete mít duel boot s prodejny, mají 64 bitů pro hry (využít více paměti RAM) a 32 bitů pro všechno ostatní. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Používáme různé OS to Need Help Odebrání GRUBu | loganair | Linux & Alternativní OS | 0 | 26. května 2009 17:23 |
| Nero 9 - Trial verze stejné, jako plná verze? | banjoman | Multimedia & Kodeky | 2 | 23. května 2009 19:59 |
| Rozdíl mezi OEM a Maloobchodní verze OS | P5200 | Operační systémy Windows | 8 | 11. únor 2009 10:01 |
| Navazují na dané téma, ve Windows to | Axegrinder | Virus, spyware a bezpečnost | 7 | 14. února 2008 15:10 |
| Ps3 různých verzích | xactly | PC a herní konzole | 4 | 22. října 2007 10:33 |
| Thread Nástroje | |
| |