![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi momački,
Znam osnove kao što radi sa x64 procesore, a 64 vozača su potrebni - ali zašto su 64 vozača i programi potrebni? Kunem sam pročitao na wikipedia da ima x64 verzije emulatora vrsta u njima se natjecati x86 (32-bitni) sustavima, tako da sigurno x64 programi i programi nisu potrebni? možete jednostavno koristiti x86? Hvala za uzimanje vremena to objasniti! My System: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Err, 64bit driveri su pisani za otključavanje 64bit značajke.
| |||
| |||
| Ahhh ok. No, što ako se komad hardvera koji nema drivera x64? Na primjer, DVD pogon ili Wireless PCI karticu? Također trebam poseban x64 igre, programe itd.? Uglavnom sam sussing li ići Vista Ultimate x86 i x64 Vidik Konačan. |
|
| |||
| |||
| Sve što treba vozač, ako ne možete dobiti 64bit vozač hardver neće funkcionirati. 64bit OS potrebu 64bit drivera, ali će sretno mali 32bit igre / programa. |
|
| |||
| |||
| Na taj način bi trebao sam instalirati 64 bitni os, a zatim skinuti upravljačke programe iz web stranice proizvođača te ih instalirati? |
|
| |||
| |||
| Želim osigurati 64bit driveri su dostupni za vaš hardver prvi. Onda da, morat ćete instalirati OS prije instalacije upravljačkih programa. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako se prodavati inačici, Internet dogoditi se sa 32-bitni i 64 bitni u paketu. Dakle, ako vam to ne rade sa 64 bita, uvijek se može ponovno instalirati kao 32-bitni
| |||
| |||
| Zapravo to je ispravna - ali Sam bio idući u dobiti OEM inačici zbog razlike u cijeni i mogu držati moj novi hard disk radi u u isto vrijeme! |
|
| |||
| |||
| Osobno bih ići 32bit, bolje je podržan i 64bit nije zaista bitak iskorišten mimo softver i igra makeri bankomata. |
|
| |||
| |||
| ali je abbility imati što više RAM-a vrijedan 64 zalogaj? Ili te mogao imati dvoboj čizma sa malo, ima 64 bita za igre (kako koristiti više RAM-a) i 32-bitni za sve ostalo. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Koristeći različite OS's Need Help Uklanjanje GRUB | loganair | Linux OS i alternativna | 0 | 26. svibanj 2009 17:23 |
| Nero 9 - verzije iste kao puna verzija? | banjoman | Multimedija i kodeci | 2 | 23. svibanj 2009 19:59 |
| Razlika između OEM i Retail Verzije od OS | P5200 | Windows Operating Systems | 8 | 11. veljača 2009 10:01 |
| Pridržavajte se na tu temu u Windows OS-a | Axegrinder | Virus, Spyware i sigurnost | 7 | 14. veljača 2008 15:10 |
| PS3 različite verzije | xactly | PC & konzole Igre | 4 | 22. listopad 2007 10:33 |
| Thread Tools | |
| |