![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi guys,
Tudom, hogy az alapokat, mint dolgozik x64 processzorokat és a 64 bites illesztőprogramokat kell - de miért x64 vezetők és programok szükség? Esküszöm elolvastam a wikipedia, hogy 64 bites változatok is egyfajta emulátorral az őket versengeniük x86 (32 bites) rendszerek, így biztosan x64 programokat és a járművezetők nem szükséges? akkor csak használja az x86? Köszönöm, hogy időt megmagyarázni! My System: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Err, 64bit járművezetők írt kioldáshoz 64bit funkciók.
| |||
| |||
| Ó ok. De mi van, ha van egy olyan hardver, mely nem rendelkezik x64 vezetők? Például a DVD-meghajtó vagy a vezeték nélküli PCI kártya? Is tudok különleges x64 játékok, programok stb? Alapvetően én sussing hogy megy x86 Vista Ultimate x64 Vista Ultimate. |
|
| |||
| |||
| Minden szükséges egy vezető, ha nem kap egy 64bit járművezető a hardver nem működik. 64bit OS szükségességét 64bit járművezetők, de boldogan fut 32bit Játékok / szoftver. |
|
| |||
| |||
| Így kell telepíteni a 64 bites operációs rendszer, majd töltsd le a vezetők a gyárt weboldalán és telepíteni őket? |
|
| |||
| |||
| Szeretnék megbizonyosodni arról, 64bit vezetők állnak a hardver először. Akkor igen, be kell telepíteni az operációs rendszer telepítése előtt a járművezetők. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha a kiskereskedelmi verzió, ami a 32 bites és 64 bites a csomagban. Tehát, ha ön talál ez nem működik a 64 bites, akkor mindig újra telepíteni a 32 bites
| |||
| |||
| Sőt, hogy helyes - de én megyek, hogy az OEM-változat, mivel az árkülönbség, és én is maradok az új merevlemezt, hogy az ugyanabban az időben! |
|
| |||
| |||
| Személy szerint én megyek 32bit, jobb támogatni és 64bit nem igazán használja a szoftver és játék döntéshozók ATM. |
|
| |||
| |||
| de a abbility, hogy több RAM érdemes miután 64 darab? Vagy lehet párbaj csomagtartó a kiskereskedelem, a 64 bit játékok (kihasználni több RAM) és 32 bit minden mást. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Using Various OS's Need Help Removing GRUB | loganair | Linux és OS Alternatív | 0 | 26. május 2009 17:23 |
| Nero 9 - Próba verzió megegyezik a teljes változatban? | banjoman | Multimédia és kodekek | 2 | 23. május 2009 19:59 |
| Közötti különbség az OEM és kiskereskedelmi változatai OS | P5200 | A Windows operációs rendszerek | 8 | 11. február 2009 10:01 |
| Kövesse az a topic a Windows operációs rendszer által | Axegrinder | Vírus, kémprogram és biztonság | 7 | 14. február 2008 15:10 |
| Ps3 különböző változatait | xactly | PC és konzol játékok | 4 | 22. október 2007 10:33 |
| Téma eszközök | |
| |