![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי חבר 'ה,
אני יודע את היסודות כמו עובדת עם מעבדי x64, x64 ו הנהגים יש צורך - אבל למה x64 של מנהלי התקנים ותוכניות צורך? אני נשבע אני קורא על ויקיפדיה כי גירסאות x64 יש סוג של אמולטור בהן כדי לחקות x86 (32 ביט), מערכות x64 של תוכניות אז בוודאי ומנהלי התקנים אין צורך? אתה יכול פשוט להשתמש x86? תודה על שהקדשת מזמנך כדי להסביר! המערכת שלי: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לשגות, 64bit נהגים כתובים כדי לפתוח 64bit תכונות.
| |||
| |||
| Ahhh אישור. אבל מה אם יש חתיכת חומרה אין x64 נהגים? לדוגמה, ה-DVD או כרטיסי PCI אלחוטי? כמו כן אני צריך מיוחד x64 משחקים, תוכנות וכו '? בעיקרון אני sussing אם ללכת x86 Vista Ultimate של Vista Ultimate x64. |
|
| |||
| |||
| כל הצרכים של הנהג, אם אתה לא יכול לקבל את החומרה 64bit נהג לא יעבוד. מערכת הפעלה של 64bit צריך 64bit הנהגים אך בשמחה 32bit להפעיל משחקים / תוכנות. |
|
| |||
| |||
| אז אני צריך להתקין מערכת הפעלה של 64 ביט, אז להוריד את מנהלי ההתקנים של האתר מייצרת ולהתקין אותם? |
|
| |||
| |||
| אני מעוניין לוודא 64bit מנהלי התקנים זמינים עבור החומרה הראשונה. אז כן, תצטרך להתקין את מערכת ההפעלה, לפני התקנת מנהלי התקנים. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם אתה מקבל את גירסת קמעונאית, זה בא עם 32 ביט ו 64 ביט בחבילה. אז אם אתה מוצא את זה לא עובד עם 64 ביט, אתה יכול תמיד להתקין מחדש כמו 32 ביט
| |||
| |||
| אכן זה נכון - אבל אני הייתי הולך על גרסת OEM עקב המחיר ההבדל ואני יכול לתקוע את הכונן הקשיח החדש הסדר בו זמנית! |
|
| |||
| |||
| אישית הייתי הולך 32bit, עדיף נתמך 64bit ו הוא לא באמת בשימוש על ידי תוכנות ומשחק לקובעי כספומט. |
|
| |||
| |||
| אבל הוא abbility להיות שווה יותר זיכרון RAM בעל 64 סיביות? או שאתה יכול להיות דו קרב אתחול עם קמעונאית, יש 64 ביט עבור משחקים (כדי utilise יותר זיכרון RAM) ו 32 ביט עבור כל דבר אחר. |