![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi guys,
Aš žinau, kaip dirba su 64 bitų procesoriai pagrindai, ir x64 tvarkyklės, reikia - bet kodėl x64 tvarkykles ir programas reikia? Aš prisiekiu, aš perskaičiau apie Vikipedijos, kad x64 yra apie emuliatorius Rūšiuoti pagal juos sekti x86 (32 bitų) sistemų, taip tikrai 64 bitų programos ir tvarkyklės nėra reikalinga? Jūs galite tiesiog naudokite x86? Ačiū, kad radote laiko aiškinti! Mano sistema: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Klaidos, 64bit tvarkykles yra parašyta, kad atrakinti 64bit savybes.
| |||
| |||
| Ahhh OK. Bet kas, jei yra aparatinės įrangos vienetas, neturi x64 tvarkykles? Pavyzdžiui, DVD diske ar Wireless PCI card? Taip pat aš turiu specialų x64 žaidimus, programas ir tt? Iš esmės esu sussing ar eiti x86 Vista Ultimate x64 Vista Ultimate. |
|
| |||
| |||
| Viskas turi vairuotoją, jei jūs negalite gauti 64bit tvarkyklės įranga neveiks. 64bit OS reikia 64bit tvarkykles, bet su malonumu paleisti 32bit Žaidimai / programinė įranga. |
|
| |||
| |||
| Taigi man reikia įdiegti 64 bitų OS, tada atsisiųskite iš gamintojų svetainės ir juos įdiegti tvarkykles? |
|
| |||
| |||
| Norėčiau įsitikinti, 64bit tvarkyklės yra prieinama jūsų aparatinė pirma. Tada taip, jums reikės įdiegti OS prieš diegdami vairuotojams. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei gaunate mažmeninės versija, ji ateina su 32 bitų ir 64 bitų pakete. Taigi, jei manote, kad neveikia su 64 bitų, galite visada iš naujo įdiegti kaip 32 bitų
| |||
| |||
| Iš tikrųjų, kad yra teisinga, - tačiau aš būsiu gauti OEM versija, nes kainų skirtumas ir galiu klijuoti savo naują kietąjį diską, kad ir tuo pačiu metu! |
|
| |||
| |||
| Personally I'd go 32bit, tai geriau palaiko ir 64bit yra tikrai naudojamos programinės įrangos ir žaidimų kūrėjų bankomatų. |
|
| |||
| |||
| bet abbility turėti daugiau RAM verta turėti 64 bitų? Arba galite turėti įkrovos dvikova su mažmeninėje prekyboje, turi 64 bitų žaidimų (išnaudoti daugiau RAM), ir 32 bitų ir visa kita. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naudojant įvairias OS Need Help Šalinama GRUB | Loganair | Linux & Alternative OS | 0 | Gegužė 26, 2009 17:23 |
| Nero 9 - demo versijos, taip pat pilnas versijas? | banjoman | Multimedia & Codecs | 2 | Gegužė 23, 2009 19:59 |
| Skirtumas tarp OEM ir Retail versijas OS | P5200 | Windows "operacinės sistemos | 8 | 11 vasaris 2009 10:01 |
| Sekite dėl iš Windows OS temą | Axegrinder | Virus, Spyware & Security | 7 | 14 vasaris 2008 15:10 |
| PS3 versijų | xactly | PC & konsolės Žaidimai | 4 | 22 spalis 2007 10:33 |
| Temos įrankiai | |
| |