![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi guys,
Es zinu, kā darbojas ar x64 procesori pamati, un x64 draiveri ir vajadzīgi - bet kāpēc ir x64 draiveri un programmas nepieciešamas? Es zvēru, es lasīt wikipedia, ka x64 versijas ir no emulatora kārtošanas tām līdzināties x86 (32 bit) sistēmām, lai noteikti x64 programmas un draiveri nav vajadzīgi? jūs varat izmantot x86? Paldies, ka veltījāt laiku, lai izskaidrotu! Mana sistēma: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Grēkot, 64bit draiveri ir rakstīts, lai atbloķētu 64bit iezīmes.
| |||
| |||
| Ahhh ok. Bet ko tad, ja nav aparatūras, kas nav x64 draiveri? Piemēram, DVD diska vai Wireless PCI karti? Arī man vajadzīgs īpašs x64 spēles, programmas utt? Būtībā es esmu sussing vai iet uz x86 Vista Ultimate uz x64 Vista Ultimate. |
|
| |||
| |||
| Viss nepieciešams vadītājs, ja jūs nevarat saņemt 64bit vadītājs aparatūras nestrādās. 64bit OS vajadzību 64bit draiveri, bet par laimi palaist 32bit spēles / programmatūru. |
|
| |||
| |||
| Tātad man būtu instalēt 64 bitu os, tad lejupielādēt no ražotājiem tīmekļa vietnē, un tos instalēt draiveri? |
|
| |||
| |||
| Man, lūdzu pārliecinieties, 64bit draiveri ir pieejami aparatūras pirmās. Tad jā, jums jāinstalē OS pirms instalēšanas vadītājiem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja jums mazumtirdzniecības versiju, tas nāk ar 32 bitu un 64 bitu, iepakojumā. Tātad, ja jums šķiet nedarbojas ar 64 bit, jūs vienmēr varētu atkārtoti instalēt par 32 bit
| |||
| |||
| Tiešām tas ir pareizi - bet es gatavojas iegūt OEM versiju, jo cenu starpība, un es varētu pielīmēt savu jauno cieto disku rīkojumu, tajā pašā laikā! |
|
| |||
| |||
| Personīgi es gribētu iet 32bit, tas ir labāk atbalstīt un 64bit nav īsti izmanto programmatūru un spēļu veidotājiem ATM. |
|
| |||
| |||
| bet abbility, lai būtu vairāk RAM vērts, kam 64 bitu? Vai jūs varētu duel boot ar mazumtirdzniecības, ir 64 bitu spēļu (to izmantot vairāk RAM) un 32 bitu, lai viss cits. |