![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Salut baieti,
Stiu ca de lucrări de bază cu procesoare x64, x64 şi driver-ele sunt necesare - dar de ce sunt x64 drivere şi programe necesare? Jur am citit pe Wikipedia că versiunile x64 au un fel de emulator în ele pentru a încerca să x86 (32 bit) sisteme, atât de sigur x64 programe şi drivere nu sunt necesare? puteţi utiliza doar pentru x86? Vă mulţumim pentru timpul de a explica! Sistemul meu: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Err, 64bit driverele sunt scrise pentru a debloca 64bit caracteristici.
| |||
| |||
| Ahhh ok. Dar ceea ce în cazul în care există o bucată de hardware care nu are x64 driver-ele? De exemplu, DVD-ROM sau Wireless PCI carte? De asemenea, am nevoie speciale x64 jocuri, programe, etc? Practic am sussing dacă pentru a ajunge x86 Vista Ultimate x64 a Vista Ultimate. |
|
| |||
| |||
| Tot ceea ce are nevoie de un conducător auto, dacă nu se poate obţine un driver de 64bit hardware-ul nu va funcţiona. 64bit OS este nevoie de drivere 64bit fericit, dar va rula 32bit jocuri / software. |
|
| |||
| |||
| Deci ar trebui sa instaleze sisteme de operare pe 64 biţi, apoi descărca driver-ele de la produce site-ul şi a instala pe ei? |
|
| |||
| |||
| Aş 64bit asiguraţi-vă că driverele sunt disponibile pentru prima hardware. Apoi, da, va fi nevoie pentru a instala sisteme de operare înainte de a instala driver-ele. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă v-aţi versiune de vânzare cu amănuntul, ea vine cu 32 de biţi şi pe 64 biţi în pachet. Deci, dacă aţi găsit-o nu funcţionează cu 64 biţi, ai putea mereu re-instala ca 32 bit
| |||
| |||
| Într-adevăr că este corect - dar am fost mergi la a lua în versiunea OEM ca urmare a diferenţei de preţ şi nu pot lipi pe noul meu disc în ordinea în acelaşi timp! |
|
| |||
| |||
| Personal Aş merge 32bit, este mai bine sprijinite şi 64bit nu este cu adevărat a fi utilizate de software, precum şi factorii de decizie joc ATM. |
|
| |||
| |||
| dar este de a avea mai multe abbility RAM având în valoare de 64 biţi? Sau ai putea avea duel cu cizme de vânzare cu amănuntul, au 64 de biţi pentru jocuri (pentru a utiliza mai mult RAM) şi 32 de biţi pentru orice altceva. |
![]() |
|
| Marcaje |