![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj kluci,
Viem, že základy, ako je práca s procesormi x64, x64 a ovládače sú potrebné - ale prečo sú x64 ovládače a programy, potrebné? Prisahám, že som čítal na wikipedii, že x64 verzie majú akýsi emulátor v nich napodobniť x86 (32 bit) systémy, a tak určite x64 programy a ovládače, ktoré nie sú potrebné? stačí použiť x86? Ďakujeme za čas na vysvetľovanie! Môj systém: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ehm, sú 64bit vodiči písomné odomknúť 64bit rysy.
| |||
| |||
| Aha ok. Ale čo keď tam je kus hardvéru, ktorý nemá x64 ovládače? Napríklad DVD disk alebo bezdrôtová PCI karta? Tiež musím špeciálna x64 hry, programy, atď? V podstate som sussing, či ísť x86 Vista Ultimate x64 Vista Ultimate. |
|
| |||
| |||
| Všetko, čo potrebuje vodič, ak sa nemôžete dostať 64bit ovládače hardware nebude fungovať. 64bit OS je potreba 64bit ovládače, ale šťastne beh 32bit hry / softvéru. |
|
| |||
| |||
| Takže mám nainštalovať 64 bit OS, potom si stiahnuť ovládače z webovej stránky výrobcov a nainštalovať? |
|
| |||
| |||
| Ja by som sa ubezpečil, 64bit ovládače sú dostupné pre váš hardvér ako prvý. Potom áno, budete musieť nainštalovať OS pred inštaláciou ovládačov. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak sa dostanete predajnú verziu, prichádza s 32 bit a 64 bit v balíku. Takže ak vám to nefunguje s 64 bit, môžete vždy znova nainštalovať ako 32-bitové
| |||
| |||
| V skutočnosti, že je správne - ale ja sa dostanem verziu OEM dôvodu cenového rozdielu a môžem držať môj nový pevný disk, aby v rovnakom čase! |
|
| |||
| |||
| Osobne by som ísť 32bit, je to lepšie podporu a 64bit nie je v skutočnosti používa softvér a hry tvorcovia ATM. |
|
| |||
| |||
| ale je abbility mať viac pamäte RAM stojí za to mať 64 bit? Alebo môžete mať duel topánka s retail, majú 64 bitov pre hry (využiť viac pamäte RAM) a 32 bitov pre všetko ostatné. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Používame rôzne OS to Need Help Odstránenie GRUB | loganair | Linux & Alternatívne OS | 0 | 26. mája 2009 17:23 |
| Nero 9 - Trial verzia rovnaké, ako plná verzia? | banjoman | Multimedia & Kodeky | 2 | 23. mája 2009 19:59 |
| Rozdiel medzi OEM a Maloobchodné verzie OS | P5200 | Operačné systémy Windows | 8 | 11. február 2009 10:01 |
| Nadväzujú na danú tému, vo Windows to | Axegrinder | Virus, spyware a bezpečnosť | 7 | 14. februára 2008 15:10 |
| Ps3 rôznych verziách | xactly | PC a herné konzoly | 4 | 22. októbra 2007 10:33 |
| Thread Tools | |
| |