![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бок момачки,
Знам основе као што ради са 64 процесора и 64 возача потребно - али зашто су 64 возача и програми потребни? Кунем Прочитао сам на Википедији да је 64-битна верзија емулатора врста у њима да опонашају 86 (32 битни) систем, тако да сигурно 64 програми и драјвери нису потребни? можете само користити 86? Хвала што сте издвојили време да објасним! Мы Сыстем: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Гријешити, 64бит драјвери су писани за откључавање 64бит функције.
| |||
| |||
| Аххх ОК. Али шта ако је комад хардвера који нема драјвере 64? На пример, ДВД-РОМ или бежични ПЦИ картицу? Такође ми је потребна посебна 64 игрице, програми итд? Углавном сам суссинг да ли да идем системе Виста Ултимате 86 од 64 системе Виста Ултимате. |
|
| |||
| |||
| Све треба драјвер, ако не можете да добијете 64бит драјвер хардвера неће радити. 64бит ОС треба 64бит драјвера, али ће радо покренути 32бит игре / софтвер. |
|
| |||
| |||
| Тако треба да инсталирам 64 битни ОС, онда преузмите драјвере са производњом сајта и инсталирај их? |
|
| |||
| |||
| Хтео уверите се 64бит драјвери су доступни за хардвер на првом месту. Онда да, потребно је да инсталирате оперативни систем пре инсталације драјвера. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако добијете малопродајној верзији, испоручује се са 32 бита и 64 бита у пакету. Дакле, ако вам не ради са 64 бита, увек можете да поново инсталирате као 32-битни
| |||
| |||
| Заиста то је тачно - али сам хтео да се ОЕМ верзија због разлике у цени и ја се држимо мој нови хард диск у редоследу у исто време! |
|
| |||
| |||
| Лично бих ићи 32бит, боље је подржан и 64бит није стварно користи софтвер и креатора игре банкомата. |
|
| |||
| |||
| али је аббилиты имати више РАМ-а вреди имати 64 битни? Или сте могли да покренете дуел са мало, имају 64 битни за игре (да користи више РАМ-а) и 32 бита за све остало. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Користећи различите ОС'с Неед Хелп Уклањање груб | логанаир | Линукс ОС и алтернативна | 0 | 26 мај 2009 17:23 |
| Неро 9 - верзије исте као пуна верзија? | бањоман | Мултимедија и кодеци | 2 | 23 мај 2009 19:59 |
| Разлика између ОЕМ и Ретаил верзије од ОС | П5200 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 8 | 11 фебруар 2009 10:01 |
| Придржавајте се на ту тему у Уиндоус ОС-а | Аксегриндер | Вирус, Спыуаре и безбедност | 7 | 14 фебруар 2008 15:10 |
| Пс3 различите верзије | ксацтлы | ПЦ & конзоле Игре | 4 | 22 октобар 2007 10:33 |
| Тхреад Тоолс | |
| |