![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Merhaba çocuklar,
Ben ve x64 işlemciler ile birlikte çalışır gibi temel bilgileri x64 sürücüleri ihtiyaç vardır - ama neden x64 sürücüleri ve programları ihtiyaç vardır? Ben vikipedi bu x64 sürümleri onları öykünücüsü (32 bit) sistemleri, bu nedenle kesinlikle x64 program ve sürücüleri x86 taklit bir sıralama vardır üzerinde gerekli değildir okuyun yemin ederim? sadece x86 kullanabilirim? Açıklamak için zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz! Benim Sistemi: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yanılmak, 64bit sürücülerin 64bit özellikleri kilidini yazılmıştır.
| |||
| |||
| Ahhh ok. Ama ne varsa donanım bu x64 sürücüleri olmayan bir parçasıdır? Örneğin, DVD sürücüsü veya kablosuz PCI kart? Ayrıca ben, programlar vb özel x64 oyunlar gerekiyor? Esasında ben olsun Vista Ultimate x64 ve x86 Vista Ultimate gitmek sussing duyuyorum. |
|
| |||
| |||
| Eğer donanım işe bir 64bit sürücü can't get her şey, bir sürücü gerekir. 64bit OS ihtiyacı 64bit sürücü mutlu 32bit Oyunlar / yazılım çalışacaktır. |
|
| |||
| |||
| Ben de 64 bit işletim sistemi kurmak gerektiğini, ardından web sitesi üretir ve yüklemek gelen sürücü yükleme? |
|
| |||
| |||
| Ben 64bit sürücüleri donanım için ilk kullanılabilir olduğundan emin olun ediyorum. Sonra evet, önce sürücüleri yüklemek için işletim sistemi kurmanız gerekir. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer perakende sürümü almak, bu pakette 32 bit ve 64 bit ile birlikte geliyor. Yani eğer 64 bitlik çalışmaz bulmak, her zaman yeniden olabilir, 32 bit olarak yükleyin
| |||
| |||
| Gerçekten bu doğrudur - ama OEM sürümü, fiyat farkı nedeniyle elde edecek ve ben de aynı zamanda yeni sabit disk sipariş sopa olabilir! |
|
| |||
| |||
| Şahsen ben 32bit devam ediyorum, daha iyi ve desteklenen's 64bit gerçekten yazılım ve oyun yapımcıları ATM kullanılmaktadır değildir. |
|
| |||
| |||
| ancak 64 bit olması önemli daha fazla RAM var için abbility nedir? Ya da, perakende, () ve diğerleri için 32 bit daha fazla RAM kullanması için oyunlar için 64 bit ile düello önyükleme olabilir. |
![]() |
|
| Bookmarks |