![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Привіт хлопці,
Я знаю, як основам роботи з процесорами x64 і x64 необхідних драйверів - але чому x64 драйвери і програми потрібні? Присягаюся, я читав у Вікіпедії, що 64-розрядні версії є якийсь емулятор в них для емуляції x86 (32 біти) систем, таким, безумовно x64 програм і драйверів, які не потрібні? Ви можете просто використовувати x86? Дякуємо, що знайшли час, щоб пояснити! Моя система: #
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Err, 64bit драйвера написані, щоб розблокувати 64bit особливостей.
|
|||
|
|||
|
Ahhh ОК.
Але що, якщо є частина устаткування, яке не має x64 драйвер? Наприклад, DVD диск або Wireless PCI карти? Крім того, мені потрібні спеціальні x64 ігри, програми і т.д.? В основному я вранці sussing чи йти Vista Ultimate x86 від x64 Vista Ultimate. |
|
|
|||
|
|||
|
Всі потреби водія, якщо ви не можете отримати 64bit драйвера обладнання не буде працювати.
64bit ОС необхідно 64bit драйвера, але із задоволенням працювати 32bit ігри / програмного забезпечення. |
|
|
|||
|
|||
|
То ж чи варто встановити 64-бітної операційної системи, то завантажити драйвери з сайту виробника і встановити їх?
|
|
|
|||
|
|||
|
Я б переконатися, що 64bit драйвери для устаткування, в першу чергу.
Тоді так, вам необхідно встановити ОС до установки драйверів. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Якщо ви отримуєте роздрібну версію, вона поставляється з 32 біт і 64 біт в пакеті. Тому, якщо Ви знайдете це не працює з 64 біт, ви завжди можете перевстановити як 32-бітові
|
|||
|
|||
|
Дійсно, що це правильно, - але я збираюся отримати ОЕМ-версія у зв'язку з різницею в ціні, і я можу Stick мій новий жорсткий диск в порядку в той же час!
|
|
|
|||
|
|||
|
Особисто я б піти 32bit, краще підтримується й 64bit насправді не використовується програмне забезпечення та ігри органів ОрВД.
|
|
|
|||
|
|||
|
але abbility мати більший об'єм оперативної пам'яті варто мати 64-бітний? Або ви могли б дуель завантажити з роздрібної торгівлі, мають 64 біт для гри (щоб використовувати більше оперативної пам'яті) і 32 біт для всього іншого.
|