![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз се опитвам да се инсталира на уеб камера за VAIO лаптоп, която работи ... Vista Service Pack 1 ... Той ми каза, че имам нужда Service Pack 2 или по-високо! Трябва ли да си купя това или да го изтеглите? Тя също се споменава за нуждата от висока скорост 2 USB портове! Ще ми лаптоп са тези, това е около 2 години на възраст? Аз съм объркана, защото моя компютър, който е 2 години по-възрастни от моите лаптопа е инсталиран Service Pack 3 и камерата работи там първи път без никакви проблеми. Благодарности Стив |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, можете свалите Service Pack 2 от уебсайта на Microsoft или чрез Windows Update.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Windows XP Service Pack 2 от Service Pack 1 | проливат | Windows операционни системи | 6 | 21 Март 2009 08:54 |
| Актуализиране на Service Pack 3 От Service Pack 1 | ralphp | Windows операционни системи | 4 | 2-ро Mar 2009 14:28 |
| Service Pack 3 | rbscooby | Windows операционни системи | 4 | 3 май 2008 г. 07:51 |
| Windows XP Service Pack 2 | teenee23 | Общи Софтуер Чат | 7 | 23rd Mar 2008 13:50 |
| Service Pack 2 | Ливърпулец | Windows операционни системи | 4 | 9 октомври 2007 13:44 |
| Нишка Инструменти | |
| |