![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Είμαι προσπαθεί να εγκαταστήσει το web cam για Vaio laptop που εκτελεί Vista Service Pack 1 ... ... Θα μου λέει ότι πρέπει το Service Pack 2 ή υψηλότερη! Έχω να το αγοράσω ή μπορώ να το κατεβάσετε; Αναφέρει επίσης την ανάγκη για υψηλής ταχύτητας θύρες USB 2! Θα μου laptop έχουν αυτά, είναι περίπου 2 ετών; Είμαι σε σύγχυση, επειδή τον υπολογιστή μου που είναι 2 χρόνια μεγαλύτερα από φορητό υπολογιστή μου έχει εγκατεστημένο το Service Pack 3 και η κάμερα εργαστεί εκεί για πρώτη φορά δεν με προβλήματα. Ευχαριστώ Steve |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι, μπορείτε κατεβάσετε το Service Pack 2 από τον δικτυακό τόπο ή μέσω του Microsoft Windows Update.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Windows XP Service Pack 2 από το Service Pack 1 | ρίξει | Λειτουργικά συστήματα Windows | 6 | 21 Μαρ 2009 08:54 |
| Ενημέρωση για το Service Pack 3 Από το Service Pack 1 | ralphp | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 2η Μαρ 2009 14:28 |
| Service Pack 3 | rbscooby | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 3η Μαΐου 2008 07:51 |
| Windows XP Service Pack 2 | teenee23 | Γενικά Λογισμικό Chat | 7 | 23 Μαρ 2008 13:50 |
| Service Pack 2 | Scouse | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 9 Οκτ 2007 13:44 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |